Skip to main content

VIDEO. Un documentar DE VĂZUT realizat de Rise Project:Asasin în lege. Un film în care jurnaliștii români au investigat rețeaua unor asasinate la comandă

 

Rise Project Asasin in lege

Publicitate

VIDEO. Două tentative de asasinat, unul la Londra, altul la București, au fost punctul de plecare al unei investigații jurnalistice făcute de ziariștii Rise Project: filmul Asasin în lege.

La București, la Londra, în Republic Moldova, jurnaliștii au investigat culisele asasinatelor la comandă și legăturile dintre serviciile secrete de la Moscova și oameni de afaceri din Moldova.

În filmul pe care Paginademedia.ro îl prezintă în continuare, victime și acuzați, personaje ale lumii interlope și oameni de afaceri au acceptat să vorbească în fața camerei despre asasinate, comenzi și posibile explicații.

Săptămâna trecută, înainte de alegerile din Moldova, o înregistrare din documentarea pentru acest film a ajuns pe internet și a aruncat în aer lumea politică de peste Prut. În înregistrare, Renato Usatîi, om de afaceri și președintele Partidului Patria (scos ulterior în afara legii pentru finanțări ilegale), vorbea cu jurnalistul Mihai Munteanu despre relațiile cu serviciile secrete de la Moscova.

VIDEO. Investigația Asasin la Comandă

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Oameni buni, vsrsiunea noua de mobil este varza. Se incarca greu, structura este alambicata. Citesc PdM de pe un nexus 5 pus pe Wi-Fi si merge de porc. Nu știu cine v-a păcălit dar nu e ok. O tema responsive a versiunii desktop ar fi fost mult mai ok.

Trimite un comentariu