Skip to main content

Violeta Fotache, de la comunicarea DIICOT, înapoi la EVZ

 
violeta fotache_evz
violeta fotache_evz

violeta fotache_evz
Violeta Fotache - Foto: EVZ

Publicitate

Violeta Fotache, jurnalist cu experienţă pe zona de justiţie şi fost specialist pe comunicare al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), a revenit în redacţia Evenimentul zilei, de unde plecase în aprilie.

Ea este de săptămâna trecută noul şef al departamentului social al Evenimentului zilei. Fotache a fost din mai până de curând specialist pe comunicare la DIICOT, iar anterior a fost senior editor la Evenimentul zilei.

Contactată de paginademedia.ro, Violeta Fotache a declarat: „Am decis să-mi încetez detaşarea la DIICOT, loc în care am muncit în ultimele şapte luni. Acolo eram singură pe funcţia de specialist pe comunicare. Era foarte dificil, cu program până la 9-10, seara. Pentru a fi fairplay faţă de colegii mei din presă care lucrează pe justiţie, am ales să lucrez pe un alt domeniu (social - n.r.).”

Violeta Fotache a părăsit instituţia la scurtă vreme după ce Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, a fost arestată, într-un dosar de corupţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zero zero
    pacat ca n-a zis ce alte pozitii i s-au oferit incit a ales social
  • Dan Dan
    Ea a decis sa-si inceteze "detasarea" la DIICOT? Ba..ej nebun? Cine se crede cucoana asta? Felicitari EVZ ca a recuperat-o ! Altfel, praful se alegea de ziarul ala ...
  • catalin catalin
    ce minciuna dubioasa asta cu detasarea!!! Rusine, violeta fotache!
  • Mr. Geo Mr. Geo
    Au trecut-o pe doamna iar "pe drepturi de autor"? Jobul inteleg ca e acelasi....

Trimite un comentariu

sus