Skip to main content

Violeta Fotache, de la comunicarea DIICOT, înapoi la EVZ

 

violeta fotache_evz
Violeta Fotache - Foto: EVZ

Publicitate

Violeta Fotache, jurnalist cu experiență pe zona de justiție și fost specialist pe comunicare al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), a revenit în redacția Evenimentul zilei, de unde plecase în aprilie.

Ea este de săptămâna trecută noul șef al departamentului social al Evenimentului zilei. Fotache a fost din mai până de curând specialist pe comunicare la DIICOT, iar anterior a fost senior editor la Evenimentul zilei.

Contactată de paginademedia.ro, Violeta Fotache a declarat: „Am decis să-mi încetez detașarea la DIICOT, loc în care am muncit în ultimele șapte luni. Acolo eram singură pe funcția de specialist pe comunicare. Era foarte dificil, cu program până la 9-10, seara. Pentru a fi fairplay față de colegii mei din presă care lucrează pe justiție, am ales să lucrez pe un alt domeniu (social - n.r.).”

Violeta Fotache a părăsit instituția la scurtă vreme după ce Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, a fost arestată, într-un dosar de corupție.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu