Skip to main content

Antena 3 și Oana Stancu, câștig de cauză într-un proces cu șeful ANI, Horia Georgescu

 

oana stancu

Publicitate

Oana Stancu și Antena 3 au câștigat recursul intentat de președintele Agenției Naționale de Integritate, Horia Georgescu.

Hotărârea a fost comunicată pe 30 decembrie 2014 și nu este definitivă. Horia Georgescu a deschis procesul în urma dezvăluirilor făcute de Oana Stancu la Antena 3, în 2012, care arătau că Horia Georgescu nu își putea justifica propria avere, anunță reprezentanții Antenei 3.

Procesul intentat de Horia Georgescu s-a judecat inițial la Judecătoria Sectorului 1, însă acțiunea a fost respinsă „ca neîntemeiată”, la data de 18 decembrie 2013. Decizia nu a fost definitivă, putând fi atacată cu apel. Acest lucru s-a și întâmplat, iar Tribunalul București a decis să respingă apelul. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

Pe de altă parte, Antena 3 și Oana Stancu au pierdut un proces cu tatăl președintelui ANI, Marian Georgescu, în luna februarie a anului trecut (detalii, AICI). Daunele se ridică la 20.000 de euro, însă decizia nu este definitivă și a fost atacată cu apel. Procesul este în desfășurare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu