Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Posturile de știri, program unic: Interviul lui Klaus Iohannis la Adevărul Live

 

iohannis tv
Cinci televiziuni de știri, același program. Primul interviu acord de Klaus Iohannis în calitate de Președinte al României a fost acordat Adevărul Live. Prezența acestuia în studioul Adevărul a fost subiect pentru toate posturile de știri.

Publicitate

Antena 3, România TV, B1 TV, Digi 24 și Realitatea TV au avut astfel un program comun, preluarea aproape integrală a primelor 20 de minute din interviu.

antena 3_iohannis b1_iohannis digi24_iohannis realitatea TV_iohannis romania TV_iohannis

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Astia vor plange dupa Base si dupa scandalurile create de el in stil Capatos sau Wowbiz. Pana una alta vor incerca sa traga de Iohannis sa porneasca un conflict ceva ca doar Romania nu are voie sa mearga pe un fagas normal ca toate tarile civilizate UE, ci trebuie in permanenta sa iasa panarama la TV intre presedinte si guvern, iar tara sa se duca de rapa iar televiziunile sa ia rating pe cearta lor. Daca Iohannis nu va porni cearta, nu-i nimic, se vor lua televiziunile de el si vor inventa prostii la adresa lui si tot va iesi scandal.
  • Astia sunt disperati ptr ca neamtu nu este comunicativ precum Basescu.
    Neamtu nu face cumparaturi in mall-uri, nu i-a lasat sa se apropie de locatia in care a petrecut Revelionul - nici nu s-a sinchisit sa mearga intrunloc public - nu a dat declaratii de Revelion, dupa sedinta de CSM in care a zis doar boacane a tinut la departare camerele video. Tembeliziunile au acum presedintele de care nu aveau nevoie.

Trimite un comentariu