Skip to main content

Cazul Mircea Badea - motocicliștii, din nou pe masa CNA: 73 de reclamații de la telespectatori, nicio decizie pentru emisiuni difuzate în luna august

 

mircea badea (3)
Consiliul Național al Audiovizualului a reluat în ședința de astăzi discuția pe subiectul Mircea Badea și motocicliștii. Discuția a pornit în 21 octombrie 2013, la două luni după ce a avut loc confruntarea dintre Badea și motocicliști. La momentul respectiv, membrii CNA au făcut mai mult propuneri de sancționare, începând de la somație publică, până la amendă de 70.000 de lei. Niciuna dintre acestea nu au reușit să atragă minimul de șase voturi. Prin urmare subiectul a fost „reportat”, iar discuția a ajuns abia astăzi pe ordinea de zi, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Membrii consiliului au reluat astăzi votul pentru propunerile de somație publică, venită din partea Monicăi Gubernat, membru CNA, și 30.000 de lei, aparținând lui Florin Gabrea, membru CNA. Însă, nici astăzi membrii nu au reușit să ajungă la vreun consens. Motiv pentru care subiectul a fost închis.

În ședința de astăzi a Consiliului Național al Audiovizualului, somația a atras patru propuneri „pentru” (Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea) și alte patru voturi au fost pentru amenda de 30.000 de lei (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Laura Georgescu și Gabriel Tufeanu)

După două runde de vot, membrii CNA au făcut o propunere intermediară, de 20.000 de lei, însă nici aceasta nu a trecut.

Reamintim că în luna august a anului trecut, după condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, Mircea Badea a început să-și facă emisiunea pe peluza din fața sediului Antenei 3, din Băneasa. În acest context, mai mulți motocicliști au început să-și „tureze” motoarele când treceau prin dreptul sediului Antenei 3. Acest lucru l-a enervat pe Mircea Badea dar a făcut diferite afirmații în timp ce era pe post.

Printre afirmațiile făcute Mircea Badea pe post:

- „Prietene, dacă-l prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria emisiunii. Dar, hai să fim optimiști, pate când își agită el pârțâitoarea aia, se lipește dracu de un stâlp și se rezolvă cazul”, a spus Mircea Badea.

- „Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate și să le sărim cu picioarele pe cap”, a mai afirmat Badea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • CNA-ul e o gluma ... Nu cred ca mai are rost sa ne agitam ...

    Atata timp cat emisiuni ca Acces Direct , Un Show Pacatos , Maruta si altele difuzeaza mizerii zilnic , atata timp cat televiziunii ca A3 si RomaniaTV si-au facut de cap in campania electorala si oameni de joasa speta ca Mircea Badea se dau in spectacol in direct si injura ca la usa cortului ... nu ii de mirare ca suntem unde suntem.

Trimite un comentariu