Skip to main content

Compania care deţine drepturile pentru Liga 1 anunţă: „ Toate meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii vor fi prezentate în direct pe posturile Look Plus şi Look TV”

 
look tv
look tv

look tv

Publicitate

Intel Sky Broadcast Ltd (ISB), compania care deţine din 2014 drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, anunţă că partidele de fotbal vor fi în continuare la Look TV, după ce RCS a anunţat vineri că toate meciurile se vor vedea şi la DigiSport.

„Alături de principalii distribuitori ai posturilor Look TV şi Look Plus, deja consacraţii UPC, TeleKom şi Orange, care şi-au asumat parteneriatul cu ISB şi implicit cu Liga 1 de la începutul sezonului competiţional în curs de desfăşurare, anunţăm opinia publică despre încheierea contractului şi cu reţeaua RCS&RDS”, anunţă reprezentanţii ISB.

„Astfel, spre deosebire de campionatele trecute, telespectatorii din România vor avea posibilitatea să vizioneze în următoarele 5 sezoane toate partidele din Liga 1 în condiţii similare , indiferent la care din principalele reţele de televiziune sunt abonaţi”, au mai subliniat reprezentanţii ISB .

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cocu Cocu
    Nu NU....cred ca urmeaza sa mai scoata niste posturi sau sa majoreze tarifele. Miscarea asta e legata cu ata alba :)))
    Pai nu te-ai obisnuit ca asa au facut si pana acum?
  • Martino Martino
    Digi e putin mai ieftin dar UPC ofera mai multe avantaje din toate punctele de vedere. Prefer sa mai dau cativa lei in plus, dar sa ma uit la ce vreau eu, nu la ce imi ofera teszari
  • ion din balon ion din balon
    Liga 1 a ajuns o mizerie...la asa patroni, asa liga...trebuie sa fii chior, mut si cu un IQ subunitar ca sa chemi Liga 1 fotbal in 2015!
  • mad79 mad79
    Parsivi cei de la RDC?
    Cred ca esti ca vulpea ce striga,ca strugurii sunt acri!
  • clauss clauss
    „Astfel, spre deosebire de campionatele trecute, telespectatorii din România vor avea posibilitatea să vizioneze în următoarele 5 sezoane toate partidele din Liga 1 în condiții similare , indiferent la care din principalele rețele de televiziune sunt abonați”, au mai subliniat reprezentanții ISB .
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Putin stiu, dar atunci cand drepturile ereau la RCS-RDS in urma discutiilor pe aceasta tema, canalele respective GSP si mai apoi DigiSport au fost disponibile si pentru concurenta, probabil pentru a scapa de acuzatiile de momopol, pretul erea unul destul de piperat, asa ca UPC si Dolce au refuzat preluarea respectivelor canale in grila pentru ca pretul lor erea foarte mare in comparatie cu alte canale de sport.
    Stiti care a fost pretul cerut?
    2 euro
    deci pentru 2 euro atat UPC-ul cat si Dolce au refuzat transmiterea meciurilor din liga 1.
    Insa acum, se duce UPC-ul si preia cele 2 canale Look. Primul canal este introdus in pachetul pe care il au toti abonati, dar nu fara urmari, sunt scoase alte canale si este majorat si pretul cu o suma cei drept modica, la acea vreme UPC-ul afirma ca majorarea abonamentului are alta cauza. Al doi-lea canal Look si de fapt si cel mai important d.p.v. al continutului este aruncat intr-un nou pachet care are ca pret o suma mai mare decat cea ceruta de RCS-RDS pe canalele propri in perioada de exclusivitate. Insa pentru UPC nu a contat pretul, a contat doar faptul ca meciurile pe care nu au vrut sa le dea le avea acum pe o suma destul de mare, dar o suma pe care trebuia sa o plateasca si RCS-RDS daca vroia cele doua canale Look.
    Romtelecomul a fost putin mai demn, dupa ce in prima faza a acceptat conditiile de retrasmisie a celor doua canale, a urmat apoi refuzarea semnari contractului si apoi o renegociere, din pacate ce au obtinut nu a fost la mare distanta de UPC.
    Cele doua canale look nu au facut altceva decat sa incerce sa intermedieze drepturile de televizare, erea logic de la inceput ca nu erea o companie non-profit iar aparitia acestui intermediar, asemanator cu "baieti destepti" din alte ramuri, nu avea ce rezultat sa aibe decat marirea pretului la utilizatorul final.
    Acesti baieti nu au invatat nimic din lectia boom, drepturile in exclusivitate nu reprezinta nimic daca au un pret foarte mare si daca nu vin la pachet si cu altceva.
    Din punctul meu de vedere Liga 1 nu merita nimic la ce ofera.
  • qeweqdwqw qeweqdwqw
    Da, sa inteles foarte clar din comunicatul rcs-ist, ei produc(deh au car-e HD( toate meciuriile si restu le preia (cele 2 L00k-uri+dolce), {pana-n vara.... din sezonul viitor exclusiv la rcs}(surse) ;)
  • valyy valyy
    bv bv a reintrat si Diva urmeaza Universal
  • geo geo
    Aaa este ...cine a luat plasa si s-a grabit sa treaca la UPC, Telekom si Dolce va plati pe luna cu 9,9 - 10 lei mai mult. Asta pe linga faptul ca platesc un abonament mai scump. La DigiCablu un abonament cu peste 100 de canale - dintre care 20 HD - cu Liga 1, cu primul decodor HD gratis este 29 lei...la UPC cel mai ieftin abonament cu doar 51 canale + 10 HD costa 27 lei + decodorul HD 5 lei pe luna + 10 lei Liga 1 = 42 lei...Telekom S satelit 30 lei - 62 de canale, dintre care 2 HD + extraoptiunea HD de 11 lei - până la 14 canale TV + Liga 1 - 9,5 lei = 50 lei...per total, tot Digi este mai ieftin...
  • Daniel Daniel
    Dar la aia cu plata a fost inca de la inceput, nu s-a vazut doar jumatate de campionat. Si stai asa, ca la cat de parsivi sunt astia de la rds, sigur vor cere 20 de lei ca sa ne uitam la Liga 1
  • SRI SRI
    la unii cu plata si al altii fara :)))))))))))

Trimite un comentariu

sus