Skip to main content

După insolvență, Bingo România a intrat în faliment

 

bingo

Publicitate

De la insolvență, la faliment. Advanced Bingo System, societatea care a organizat Bingo România, concurs difuzat la Acasă TV și apoi la Kanal D, a intrat în faliment și urmează să fie dizolvată, potrivit unei decizii a Tribunalului București, din data de 22 ianuarie.

Societatea a intrat în insolvență la data de 26 mai 2014 (detalii, AICI). Cu puțin timp înainte să intre în insolvență, emisiunea Bingo România fusese oprită de la difuzare de pe Kanal D.

Într-o situație similară se află și Phoenix Games SRL, compania care a organizat Superbingo Metropolis la Antena 1 până în 2012. După intrarea în insolvență și scoaterea emisiunii de pe post, acționarii societății au făcut o nouă firmă și au revenit la Antena 1 cu aceeași emisiune (detalii, AICI).

Ce spune decizia Tribunalului București, în privința Advanced Bingo System: 

„Dispune intrarea în faliment din procedura simplificată. Pe cale de consecinţă, dispune dizolvarea acestuia. În temeiul art. 107 alin 2, ridică dreptul de administrare al debitorului. În temeiul art. 35 şi 44 din legea 85/2006 privind procedura insolvenţei : Stabileşte termen de maxim 5 zile de la data notificării deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor/prin administratorul statutar şi asociatul SHAUL SCHNEIDER ŞI KARABAKOV DIMCHE, către lichidator, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate până la prezentei. Dispune în sarcina debitorului prin administratorul SHAUL SCHNEIDER ŞI KARABAKOV DIMCHE, întocmirea şi predarea către lichidatorul judiciar, în termen de maxim 5 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzând numele şi adresele creditorilor şi toate creanţele acestora, cu indicarea celor născute după data introducerii cererii de deschidere a procedurii.”

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu