Skip to main content

FOTO. Au început filmările pentru sezonul al doilea „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

 

hells kitchen (3)

Publicitate

Cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au început filmările pentru cel de-al doilea sezon al show-ului ”Hell’s Kitchen”, care va debuta la Antena 1 în această primăvară.

Cei 20 de concurenți au făcut deja cunoștință cu bucătăria și casa “Hell’s Kitchen” și se pregătesc pentru probele show-ulu.

Sorin Bontea: „Suntem în căutarea următorului chef care să poată conduce o bucătărie într-un restaurant adevărat, care să poată concepe un meniu și care să ne devină coleg. Sezonul acesta veți vedea concurenți foarte talentați și pricepuți la gătit, așa că, din câte am apucat până acum să văd, lupta se anunță a fi una foarte strânsă.”

La rândul lui, Cătălin Scărlătescu mărturisește că este cu ochii în patru pe cei care au intrat în bucătăria “Hell’s Kitchen”: „Caut atenție pentru detalii, talent, dorința de perfecțiune în farfurie și gust desăvârșit, ambiția de a fi cel mai bun. Îmi doresc să fiu uimit. Vreau să văd bucătari hotărâți, care să facă față noilor probe cu care venim în acest sezon, pentru că telespectatorii trebuie să știe că etapele concursului vor fi cu adevărat spectaculoase.”

Florin Dumitrescu: „Veți vedea meniuri noi, seri tematice, întreceri strânse. Aici se nasc adevărații chefi, așa că misiunea noastră, a juraților, este, încă o dată, aceea de a le forța limitele și de a-i face pe concurenți să devină cea mai bună variantă a lor. Sper ca la final câștigătorul să fie cel puțin la fel de talentat, original și muncitor ca Tavi, câștigătorul primului sezon, care și-a început deja activitatea de chef alături de mine”, a încheiat acesta.

hells kitchen (8)
Copyright - Gabriela Arsene

hells kitchen (7)
Copyright - Gabriela Arsene

hells kitchen (6)
Copyright - Gabriela Arsene

hells kitchen (5)
Copyright - Gabriela Arsene

hells kitchen (1)
Copyright - Gabriela Arsene

hells kitchen (4) hells kitchen (2)

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu stiu de ce se leaga lumea de faptul ca luau bataie de la Pro. Chiar si asa ei au facut profit: au incasat din publicitate mai mult decat i-au costat producerea show-lui. Se pare ca merita efortul de a produce inca o editie chiar daca vor fi pe locul doi.
 • Sezonul trecut de masterchef adica cel din toamana a fost cel mai lung de cand se difuzeaza la noi . In loc de 12-14 episoade cat au avut editiile anterioare acesta din urma a avut 25 de episoade
 • @ Alex : nu au ce sa filmeze. formatul emisiunii nu permite filmari cu zile inainte. printre altele publicul voteaza cine este concurentul care va indeplini proba a doua zi. cel mult puteau filma promo-uri, dar ele nu se vad pe tv. Emisiunea a fost anuntata la inceputul acestui an, ceea ce inseamna ca in februarie ar fi trebuit sa inceapa cel mai tarziu. Incepe asa fara nicio reclama, fara sa fie anuntata vreo vedeta?
 • Hai, mile, incepe cu laudele :))

  Si eu tind sa cred ca doar un sezon pe an vom avea din MasterChef.
  Totusi, au fost destul de multe editii - au inceput din septembrie pana-n decembrie, tot cate 2 pe saptamana.
 • off topic : eu sunt curios ce se intampla cu Sunt un celebru. paginademedia a auzit ceva? cand il mai lanseaza daca din primavara incepe Ferma celebritatilor?
 • Nu va grabiti sa il puneti la esec. Stiu ce fac astia sau stiu ce incearca sa faca. Este clar ca vor schimba si putin formatul si probabil vor fi mai putine tipete si fara Masterchef poate chiar scot un hit, desi e greu. Ar trebui ca Vine Cheful sa fie slab de tot.
 • Dupa primul sezon, de "succese" in audiente, s-au si grabit sa inceapa filmarile la al doilea, in speranta ca le vor lua fata celor de la Master Chef care, se pare, au un singur sezon, pe an...sau ne inselam?

Trimite un comentariu