Skip to main content

Hortensia Năstase, numită vicepreședinte al grupului Lowe. Cine va conduce Golin

 

Hortensia Nastase. Sursa foto: Catalin Abagiu
Hortensia Nastase. Sursa foto: Catalin Abagiu

Publicitate

Începând cu luna ianuarie 2015, Hortensia Năstase devine vicepreședinte al grupului Lowe și va coordona agențiile creative din cadrul grupului: Lowe&Partners (creație), Golin (PR) și Vibe (BTL).

Structura de management a grupului este formată din Veronica Savanciuc, Preşedinte & CEO, Octav Popescu, COO & Vicepreședinte Media & Digital Services și Hortensia Năstase, Vicepreședinte Creative Services.

Atribuțiile Hortensiei Năstase la conducerea Golin România sunt preluate de Monica Botez, care începând cu luna ianuarie devine Managing Partner al agenției.
Botez s-a alăturat echipei Golin în anul 2008, ca PR Manager, a devenit Head of Corporate Division în 2011 și Partener în 2012.

Năstase a fost Managing Partner Golin în perioada 2008-2014.

Veronica Savanciuc, Președinte & CEO al grupului Lowe: „În Golin, Hortensia a creat o poveste de succes, a construit o echipă valoroasă profesional și uman, a inițiat parteneriate puternice și de lungă durată cu clienții și a pus România pe harta unei rețele internaționale valoroase. Numirea ei în poziția de Vicepreședinte al grupului nostru pentru agențiile creative reprezintă o recunoaștere a rezultatelor ei și a talentului cu care a construit o echipă de vis. Echipa noastră va fi inspirată de stilul ei de management, iar clienții vor beneficia de experiența și energia ei.”

Hortensia Năstase: „În doar două generații, publicitatea a evoluat de la anunțuri prin care îți vindeai camionul la o formă extrem de sofisticată și versatilă de schimbare a percepțiilor și comportamentelor. Generația noastră de comunicatori cred că este cea mai norocoasă, dar și cea mai provocată. Văd oportunitatea de evoluție și un imens potențial în agențiile noastre creative, iar noul meu rol este acela de a le materializa și potența. Voi avea alături cei mai buni și pasionați oameni și cei mai perfecționiști clienți, deci mă aștept la o călătorie galvanică.”

Monica Botez, Managing Partner, Golin Romania
Monica Btez, Managing Partner, Golin Romania

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu