Skip to main content

Jurnalistul Cosmin Stan, la departamentul de știri al postului regional MDI

 
Jurnalistul Cosmin Stan, la departamentul de știri al postului regional MDI
Cosmin-Stan-small

Cosmin-Stan-small

Publicitate

Jurnalistul Cosmin Stan, ex Prima TV, este noul coordonator al departamentului de știri al postului regional de televiziune MDI. El se ocupă de construcția departamentului și a jurnalului de știri al canalului regional.

“Acum suntem în plin proces de consolidare a redacției de știri și a jurnalului. Se construiește redacția, împreună cu oamenii de aici”, a declarat Cosmin Stan pentru Paginademedia.ro. “Selecția este foarte riguroasă, iar echipa nu este completă. Încă avem de găsit reporteri în zone precum Giurgiu, Călărași, Teleorman și Ialomița”, a adăugat el.

Cosmin Stan coordonează departamentul, dar nu apare pe post ca prezentator. “Acum mă concentrez pe acest aspect al organizării redacției, dar nu exclud o reapariție”, a spus jurnalistul.

MDI este o televiziune regională cu sediul în Târgoviște, deținută de Dan Miculescu, om de afaceri cu businessuri în domeniul procesării cărnii. Postul a fost relansat la sfârșitul anului trecut, printr-o investiție de un milion de euro și având consultanți oameni care au lucrat în Pro TV (precum Catinca Marinescu), după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Acoperirea postului cuprinde judetele Dambovita, Arges, Giurgiu si Teleorman, in toate retelele de cablu, iar in judetele Prahova, Calarasi, Ilfov, Ialomita si Bucuresti prin retelele UPC digital si Akta.

Pe lângă proiectul MDI, Cosmin Stan se ocupă de site-ul newsair.ro. “Sunt știri din aviația comercială. Este un site pe care l-am lansat acum doi ani.” Totodată, lucrează proiecte ca freelancer pentru media internațională, printre beneficiarii fiind CNN, Channel 5 și Google.

Cosmin Stan a prezentat jurnalul Focus 18 de la Prima TV, până în luna martie a anului trecut. Jurnalistul de află în proces cu postul de televiziune deținut de Cristian Burci, contestând în instanță decizia de concediere, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Este prezent si in jud Calarasi in proportie de 70-75% , pe langa UPC Digital care aopera doar municipiul Calarasi ,mai este prezent la un operator cu sediul in Oltenita care acopera jumatate din judet + o parte din jud Giurgiu

Trimite un comentariu