Skip to main content

Nașul TV, amendat cu 5.000 de lei pentru emisiunea lui Grigore Cartianu

 

grigore cartianu_privesceu

Publicitate

Postul Nașul TV, deținut de Radu Moraru, a fost amendat cu suma de 5.000 de lei pentru emisiunea Cronica de noapte, moderată de Grigore Cartianu.

Membrii CNA au considerat că postul trebuie amendat pentru limbajul injurios folosit în cadrul emisiunii lui Cartianu din 17 noiembrie, în care invitat a fost jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu.

În cadrul ședinței, Florin Gabrea a propus ca postul să fie sancționat cu somație publică, iar Gabriel Tufeanu a propus o amendă de 10.000 de lei. Niciuna dintre propuneri nu a întrunit numărul minim de voturi - șase - pentru a trece. Prin urmare s-a trecut la o propunere intermediară, de 5.000 de lei, care a fost aprobată cu șase voturi pentru: Monica Gubernat, Valentin Jucan, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Viorel Vasile Buda şi Răsvan Popescu

Potrivit monitorizării CNA, Ciocăzanu a folosit apelative precum „ordinari" şi „jegoşi",făcând referire la Dan Diaconescu, Vadim Tudor, Călin Popescu Tăriceanu, și Teodor Meleşcanu.

În cadrul emisiune, Laurenţiu Ciocăzanu a declarat: „A contat aici faptul că alegătorii celorlalţi candidaţi din turul întâi s-au dus masiv cu Iohannis, n-au ascultat îndemnurile parşive, de prostituate, ale celor gen Dan Diaconescu şi Vadim Tudor sau ale lui Tăriceanu, care le-au zis... nu mai vorbesc de Meleşcanu, în fine... toţi...".

Grigore Cartianu: „Corvete politice"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Interesant CNA-ul asta , ce repede se pun de acord membrii la unele decizii , si la altele IOC.
    Repede i-au amendat pe astia de la Nasu , care oricum e o televiziune mult prea mica ca sa conteze la o adica , aproape nici a contat in campania electorala ... si la A3 si GhitaTV s-a mancat rahat lunii intregi in campanie si nu sunt in stare sa dea o amenda.

Trimite un comentariu