Skip to main content

Pro TV pregătește Ferma Vedetelor pentru această primăvară: 12 vedete vor trăi 3 luni ca acum 100 de ani. Iulia Vântur va fi prezentatoare

 

Ferma Vedetelor
UPDATE. Emisiunea o va avea prezentatoare pe Iulia Vântur, potrivit click.ro.

Publicitate

PRO TV adaugă în grila de primăvară o nouă producție – Ferma Vedetelor, reality show-ul care va aduce în fața telespectatorilor 12 vedete și va arăta cum vor face față provocărilor de zi cu zi, anunță postul de televiziune.

Noua producție va urmări timp de 3 luni cum se vor descurca vedetele participante într-un loc izolat.

Formatul original – The Farm, este deținut de Strix, o companie din Suedia, care a realizat numeroase show-uri precum Survivor, Fame Factory sau Big Brother.

Formatul The Farm a fost produs în peste 50 de țări cum ar fi: Brazilia, Chile, Republica Dominicană, Bulgaria, Franța, Marea Britanie, Germania, Irlanda, Solvenia, Spania sau Suedia.

Producția va fi programată de luni până joi și sâmbăta de la 20:30.Vedetele vor trăi viața de la fermă în condițiile de acum 100 de ani și vor descoperi cum participanții vor face față provocărilor și cum se vor descurca fără electricitate, telefoane mobile, mâncare sau cel mai necesar lucru cu care se confruntă oamenii în era noastră: internetul. Show-ul se va întinde pe o perioadă de trei luni.

Ana Maria Modâlcă, Head of Local Production PRO TV: „Filmare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, vedete neobișnuite cu condițiile de trai cărora vor trebuie să le facă față, într-o locație complet izolată sunt câțiva factori care fac din această producție ce ar putea părea simplă să fie una complexă. Însă echipa de producție este pregătită să transforme aceste elemente în factori de succes! Telespectatorii vor avea parte de personaje savuroase, situații inedite ce îi vor surprinde, dar și de emoție, zâmbete și suspans.”

Cei 12 fermieri vor fi inițiați în tainele agriculturii și traiului la țară de către Mentorul Fermei, un om cu experiență, care și-a petrecut întreaga viață trăind din roadele pământului, îngrijind animale domestice, care sunt și o importantă sursă de hrană.

Mentorul va da sarcini săptămânale, pe care ei trebuie să le ducă la bun sfârșit. Îndeplinirea cu succes a sarcinilor aduce cu sine avantaje pentru concurenți.

Concurenții se vor confrunta atât cu probe săptămânale date de Mentorul Fermei, cât și cu probe zilnice, iar în fiecare săptămâna doi dintre concurenți vor intra la duel pentru a se lupta să își păstreze locul în concurs, însă unul dintre ei va părăsi competiția.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Din pacate nu-l vor scoate pe Mamaruta:)!
  De luni pana joi de la 20.30, iar sambata de la 20.30.. Nu aveau cum sa zica De luni pana sambata 20.30, pentru ca vinerea atunci va fii film sau Romanii au Talent.. Ziua este "Sunt celebru"
 • De luni pana joi de la 20.30, iar sambata de la 20.30.. Nu aveau cum sa zica De luni pana sambata 20.30, pentru ca vinerea atunci va fii film sau Romanii au Talent.. Ziua este "Sunt celebru"
 • De luni pana joi de la 20.30, iar sambata de la 20.30.. Nu aveau cum sa zica De luni pana sambata 20.30, pentru ca vinerea atunci va fii film sau Romanii au Talent.. Ziua este "Sunt celebru"
 • Protv nu mai e lider de ceva timp dupa 22:15. ala este tronsonul care trebuie lucrat. oricum, asta nu e show matrimonial ca sa fie difuzat de 10 ori pe zi si inainte de 20:00. La Maruta se strofoaca rau sa depaseasca Acces direct. cat ii mai reuseste e ok. oricum, publicul care se uita la ora aia la tv nu se va uita la Ferma celebritatilor. Family stories pare mai potrivit, dar cred ca va fi incercat la un 16, ceva, inainte de a-l da la 17:30.
 • Nu cred ca vor scoate La Maruta, e profitabil.. si mai ales in ultima vreme a fost lider pe acel segment orar... probabil va fii dupa stirile diminetii.. undeva 10-13 ceva gen
 • Chiar daca nu o sa urmaresc des aceasta emisiune, ar fi un gest de normalitate din punctul meu de vedere scoaterea lui "la mamaruta". Nu cred ca are ce cauta o astfel de emiusiune la un post etalon. Mi-ai degraba ar baga un concurs de cultura generala sau ceva, desene animate
 • Da corect, doar sambata va fi la ora 20:30, in cursul saptamanii nu se stie. Poate il vor scoate pe Maruta. The Farm ar merge pe intervalul 17:30-19:00.
 • Corect doar sambata e in prime-time, la 20:30 cititi cu atentie textul si o sa vedeti: luni până joi,,,, și sâmbăta de la 20:30
 • bleah, 3 luni de prostie din asta in prime-time de luni pana joi sau nu am vazut bine? :)) o miscare curajoasa (si incredibil de stupida).
  imi place pro tv, dar parca isi pierde identitatea, wtf is this
 • Astia noi de la Pro nu stiu ce strategii au, dar cum naiba sa programezi un reality show la 20:30 cand lumea vrea sa vada un film sau vreo emisiune. Daca vor avea audienta serialului turcesc care a fost pe ProTv nu ii vad bine.
 • se pripesc cu anuntarea datelor de difuzare. puteau astepta sa vada cat de bine iese Sunt celebru scoate ma de aici. Oricum, personal mi se pare o decizie nefondata si riscanta. Protv e lider detasat in prime time in mod constant. De ce ai vrea sa experimentezi exact acolo unde esti atat de relaxat ma depaseste. Audiente mai bune decat programele obisnuite nu vad sa scoata, dar poate ma insel eu.

Trimite un comentariu