Skip to main content

VIDEO. Noua emisiune de la Pro TV va fi prezentată de un fost realizator la TVR

 

Vine CHEFul

Publicitate

Vine CHEFul! (format original: Kitchen Nightmares), unul dintre noile formate care vor debuta în prime time din primăvară la PRO TV, îl va avea drept gazdă pe Victor Melian, anunță postul TV.

Chef Victor va porni în curând la drum în toată țara, pentru a ajuta restaurante aflate în situații delicate. El va fi responsabil de găsirea elementelor de noutate și de a reinterpreta meniurile.

FORMATUL. În prima zi, CHEFul va identifica problemele cu care se confruntă proprietarii restaurantelor. Urmează punerea în aplicare a planului de acțiune, care cuprinde rebranding-ul preparatelor și discuția cu întreg staff-ul restaurantului. Ulterior, restaurantul va fi închis pentru a începe marea schimbare, de la meniuri, la service.
În ultima zi, proprietarul va descoperi schimbările iar CHEFul îi va prezenta meniul, schimbările la nivel de decor, îmbunătățirile din bucătărie și modalitățile de promovare.

Victor Melian: „Este o provocare extraordinară! Pe de o parte vom încerca să salvăm restaurantele cu probleme (care includ și elementele umane, de la bucătari, la service). Vom face minuni în numai 4 zile! Cel mai tare mă bucură gândul că restaurantele vor fi repuse pe linia de plutire. M-aș bucura ca unele să ajungă restaurante de top. Dacă la plecarea noastră din restaurant, o să văd un zâmbet pe fața celor care lucrează acolo, voi considera că noi, echipa Vine CHEFul!, ne-am îndeplinit misiunea și am realizat lucruri frumoase.”

Chef Victor Melian va avea la dispoziție câteva zile pentru a salva de la faliment și pentru a îmbunătăți restaurantele, venind cu idei noi și strategii de business. Vor fi examinate până în cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucătarii, personalul și echipa de servire.

O mare parte din restaurante încă suferă de sechelele comuniste, dar nici Roma nu s-a construit peste noapte!” declară Victor Melian. În viziunea acestuia, marea problemă a restaurantelor din România e că… sunt multe probleme. Meniurile foarte stufoase, de dimensiunea unei cărți de telefon și personalul nepregătit sunt cele mai evidente. „Foarte puțini patroni de restaurante au curajul să investească în a încerca produse noi. Nu avem încă un restaurant cu stea Michelin, drumul e lung… dar eu nu-mi pierd niciodată speranța”, a declarat Chef Victor.

Victor Melian a avut în anii trecuți o emisiune de gătit și la TVR:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Adrian Hadean a fost prima alegere, dar licenta asupra formatului cere ca chefii Masterchef sa nu prezinte o alta emisiune. Iar chef Foa s-ar fi descurcat cu siguranta si el daca ne gandim cu ce se ocupa firma la care lucreaza, Flavours (http://www.flavours.ro/).
  • Maruta trebuie trimis pe alt format , sau sa faca goblenuri sau mai stiu eu ce in Buftea , si emisiunea de la 17:30 schimbata total ...
    In schimb Esca eu cred ca nu trebuie inlocuita , e bine ca PRO-ul are un personaj emblematic inca de la lansare , la o adica , cand zici Esca zici PRO TV si invers.
  • De ce sa fie un semnt rau ? Eu unul m-a saturat sa vad la 2-3 emisiuni aceleasi personaje , trebuie adus si ceva nou .
  • este un semn rau ca nu este un Masterchef. eu zic ca trimite semnalul ca pe picioarele lor, niciun Masterchef nu poate duce o emisiune. pe de alta parte, promovarea si atragerea publicului ar fi fost mai usoara, iar un pic de identitate Protv nu ar strica in amalganul asta de modificari anuntate.
  • Eu nu comentez pana nu vad primele editii ...
    Toata lumea a fost a fost sceptica si in privinta noilor chefi de la Master Chef si uite ca pana la urma au facut o figura frumoasa.

Trimite un comentariu