Skip to main content

VIDEO - SpotON. BRD, o nouă campanie de comunicare despre valorile locale. Red Bull se ține de glume

 

gica hagi_brd

Publicitate

Cu ce reclame a început anul nou? BRD a lansat o nouă campanie de imagine despre oameni și pasiuni. Red Bull se ține, ca de obicei, de glume în trei spoturi noi, iar Carrefour are un nou clip în care CopyStore încearcă să-i copieze.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile publicitare din primele zile ale anului 2015. Rubrica Paginademedia - SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • BRD, o nouă platformă de comunicare. Fără Ilie Năstase și Nadia Comăneci, dar cu Gică Hagi și alte fețe noi: Sorina Grindeanu, campioană Wushu, Ionuț Budișteanu - câștigătorul celui mai prestigios concurs de știință din lume pentru tineri, Crina Coco Popescu, alpinistă, Marius Manole, actor și Gheorghe Moșion, maratonist de 81 de ani. Campania este semnată de agenția Leo Burnett Group. Potrivit reprezentanților agenției, BRD are în continuare contract cu Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi, aceștia urmând să apară în comunicarea brandului pe viitor.
  • Carrefour are un nou spot în care „vedetă” este CopyStore, magazinul care tot încearcă să le copieze ofertele.
  • Mogâldețele Orange fac un ultim dans. În clipul lansat recent la TV sunt derulate mai multe dansuri trimis de telespectatori din toată țara.
  • Red Bull are trei reclame noi cu un umor cam cinic. Într-unul dintre acestea, doi urși caută soluții pentru a prinde doi oameni urcați în copac. RedBull este cel care le dă ideea „salvatoare”. Într-un alt clip, o zebră fashionistă apelează la aceeași băutură pentru a reuși să înfrunte un crocodil. De ce? Pentru a-și face o poșetă.

În continuare, spoturile obținute cu susținerea AlfaCont:

 

BRD

Carrefour

Orange

RedBull

RedBull

RedBull

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu