Skip to main content

A murit Horia Tabacu, jurnalist la Evenimentul zilei

 

Horia-Tabacu-foto-Cristina-NichitusJurnalistul Horia Tabacu, senior editor la Evenimentul zilei, a încetat din viață la vârsta de 60 de ani. Acesta a murit, astăzi, în urma unui infarct, potrivit unui anunț al colegilor săi de la Evenimentul zilei.

Publicitate

„Avea 60 de ani, dar arăta ca un flăcău. Doar părul i se albise față de ziua din urmă cu câteva decenii când s-a angajat la Informația Bucureștiului. A fost un ziarist pur sânge, un ziarist de „modă veche”, cu tot ce are mai bun această expresie. Sâmbătă, inima lui mare a cedat. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, au anunțat jurnaliștii EVZ.

Horia Tabacu a lucrat la Evenimentul Zilei din 2011. În trecut, el a lucrat la Informaţia Bucureştiului, Libertatea, Ultimul cuvânt şi Ziua. A fost director al revistei Hustler și a contribuit la lansarea ziarelor Averea şi Cancan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Unu, pe mine nu ma Intereseaza deloc daca Castig ceva daca Postez Mult si bine sau daca Scriu in Stilul meu de Scris. eu doar vin sa imi Postez Parerile despre acel Articol respectiv.
  • Cunoscandu-l pe Horia, cred ca s-ar fi amuzat teribil sa vada comentariul lui abdu rehab la articolul despre moartea sa. Si cred ca i-ar fi dat o replica spumoasa.

    Horia a fost un super personaj, un povestitor cu un farmec extraordinar, un om cu adevarat deosebit. O sa imi fie tare dor de tine si de povestile tale, Horia! Drum bun!
  • Mai abdu ...ai idei putine si fixe :) iti repet : nu se da nici un premiu pentru comentarii postate la fiecare articol ;) ortografia, punctuatia si gramatica invatate bine ti-ar putea aduce un premiu insa .
  • doar 60 de Ani???? si cand te Gandesti cumva ca un Om a putu sa Traiasca pana la 140 si ceva de Ani. acum doar 50-60 e Varst Normala in Ziua de Azi.

    P.S pentru Pagina de Media, Stirea Privind Moartea lui Leonard Nimoy, Actorul pe care la jucat pe Spock in Star Trek nu a fost postata nici macar acum.

Trimite un comentariu