Skip to main content

Al doilea sezon al Hell's Kitchen va debuta în martie la Antena 1

 

Hell s Kitchen_Copyright Mihai Stetcu__HK 2_20150116_0292

Publicitate

Antena 1 va difuza din 9 martie cel de-al doilea sezon al Hell's Kitchen, produs de Mona Segall. Producța va fi difuzată în fiecare luni și marți de la ora 20.30.

Un număr de 20 de bucătari vor intra în bucătăria Hell's Kitchen și vor fi jurizați de chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

”Venim cu noutăți în acest al doilea sezon”, spune chef Bontea. ”Fiecare dintre noi trei, jurații, își va pune amprenta pe meniurile care vor ieși din bucătăria ”Hell’s Kitchen” și va încerca să aducă noi și noi provocări pentru cei 20 de concurenți.”

Chef Scărlătescu, acesta admite că în acest sezon va avea și cuvinte de laudă pentru unii dintre concurenți. ”Pretențiile noastre sunt mari, mai ales că ucenicii noștri au urmărit primul sezon și au venit cu anumite așteptări. Tocmai de aceea le-am pregătit probe noi, meniuri care se vor schimba atunci când fiecare dintre noi, jurații, va lua în primire bucătăria. Pot să vă spun însă că am avut și cuvinte de laudă pentru unii dintre ei, mai ales că mulți au experiență, povești frumoase legate de bucătărie, talent și ambiție să supraviețuiască iadului.” ”O experiență ca ”Hell’s Kitchen” scoate la iveala ce este mai bun dintr-un chef, îl cizelează și îl pregătește pentru o nouă etapă în această cariera”, încheie chef Bontea.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mile : vineri - 1,7 milioane. Sambata - 1,8, Duminica - 2 milioane pe national. :)) Pe comercial aseara a avut 13,6, dar tu poti sa plangi in continuare Protv daca te faci sa te simti mai bine.
  • Sper ca Hell’s Kitchen sa aduca ceva nou si interesant...pentru ca lumea s-a cam saturat cu ifosele celor 3 chefi...si cu mizeriile lor de concurenti.
  • Sa speram ca va incepe si Vine Cheful si romani au talent in saptamana cand incep injuraturile celor trei ingamfati
  • Sa speram ca va incepe si Vine Cheful si romani au talent in saptamana cand incep injuraturile celor trei ingamfati .
  • Audienta va fii slaba in prima zi de difuzare.. Din 9 martie incepe "Ferma Vedetelor" ce o are ca prezentatoare pe Iulia Albu, la PRO TV.
    12 vedete vor merge la "ferma" sa munceasca, va fii difuzat LUNI - JOI si SAMBATA de la 20:30
  • asta inseamna ca Antena asteapta sa se termine Sunt celebru. sunt curios daca Protv isi lanseaza grila de primavara in saptamana 9 martie. daca da, Vine Cheful ar putea incepe tot pe 9 martie.

Trimite un comentariu