Skip to main content

Bogdan Chirieac a pierdut definitiv procesul în care îi cerea lui Cristian Sima daune morale de 1,5 milioane de dolari

 
bogdan chirieac
bogdan chirieac
bogdan chirieac
Publicitate
Analistul politic Bogdan Chirieac a pierdut definitiv procesul în care i-a cerit brokerului Cristian Sima daune morale pentru acuzaţiile la adresa sa, în valoare de 1,5 milioane de dolari, scrie Gandul.info.

Curtea de Apel Bucureşti a decis să-i dea câştig de cauză lui Cristian Sima, după ce Tribunalul Bucureşti dispusese, în 4 februarie 2014, ca brokerul să îi plătească lui Chirieac daune de 30.000 de dolari.

„Admite în parte, astfel cum a fost precizată, acţiunea formulată în contradictoriu cu pârâtul Sima Cristian. Obligă pârâtul Sima Cristian la plata sumei de 30.000 USD daune morale (echivalent în lei la data plăţii). Respinge cererea de obligare a pârâtului Sima Cristian la plata de daune materiale", potrivit deciziei de anul trecut, de la Tribunalul Bucureşti.

Această decizie a fost contestată atât de Chirieac, cât şi de Sima, la Curtea de Apel Bucureşti. „Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că: Respinge în tot acţiunea şi cererea de cheltuieli de judecată a reclamantului", este decizia defintivă din 3 februarie a Curţii de Apel Bucureşti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus