Skip to main content

Boomerang se relansează, de azi, şi va avea desene animate clasice dar şi contemporane

 
boomerang-tv
boomerang-tv

boomerang-tv

Publicitate

Televiziunea pentru copii Boomerang se va relansa în România, începând de azi, va avea o nouă imagine şi va difuza noi seriale pentru întreaga familie, anunţă Mediafax.

Relansată ca o televiziune globală de animaţie, Boomerang se va adresa copiilor şi va încuraja familiile să urmărească împreună programele, care vor conţine atât desene animate clasice, cât şi contemporane.

Alături de noi episoade din animaţiile clasice precum "Tom şi Jerry", "Looney Tunes" şi "Scooby-Doo", Boomerang va avea seriale noi, contemporane, printre care: "Inspectorul Gadget", "Patrula junglei în acţiune" şi "Mr. Bean". În plus, Boomerang va avea o nouă imagine.

Hannes Heyelmann, Senior Vice President şi Managing Director pentru Europa Centrală şi de Est: „Turner repoziţionează Boomerang în întreaga lume pentru a sublinia importanţa postului de televiziune ca un post pentru copii şi pentru familie, aducându-l mai aproape de Cartoon Network, celălalt canal pentru copii aparţinând Turner. Cele două posturi se completează reciproc: în timp ce Cartoon Network se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani, Boomerang este destinat, în principal, copiilor cu vârsta între 4 şi 8 ani şi familiilor acestora",.

"Vom difuza pe Boomerang seriale care înfăţişează personajele de desene animate ce au fani dincolo de generaţii, implicând în acest proces copii, părinţi şi bunici. Părinţii şi bunicii se vor simţi ca acasă cu Boomerang, pentru că vor recunoaşte o mare parte dintre serialele pe care le urmăreau în copilăria lor", mai spune Hannes Heyelmann.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    E trist ca incet incet l-au stricat si pe asta de ceva timp , cand au inceput sa bage si productii mai noi ... Eu consider ca trebuia sa ramana exclusiv pe productiile din late80's si 90's ...
    Pe langa clasice , era interesant de vazut productiile cu care am crescut ca : The Pirates of Dark Water , The Mask , Swat Kats , Captain Planet , s.a.m.d.
  • Pavel Pavel
    Au stricat logoul...
  • catalin catalin
    daaa ms chiar e fain, când am fst in franta chiar ma uitam... ms gigi.
  • Petre Tutea Petre Tutea
    Ma refer la cei care au cutiuta din aia humax de al rcs- rds -bendei! Am doar ungureste si romaneste.
  • seby seby
    Pe satelit? Ca pe cablu la mine sunt 3 piste audio, romana, maghiara si engleza.
  • qeweqdwqw qeweqdwqw
    Mai cauta sa vezi ca exista pista audio in 3 limbi. Ungureste, Romaneste si "Englezeste " ba chiar si pe nikelodeon e si bulgara ;)
  • Petre Tutea Petre Tutea
    Cel mai odios mi se pare faptul ca de cativa ani nu mai exista optiunea sa lasi desenele in limba lor originala, adica engleza. Cel putin la Rcs Rds ai doar pe ungureste si romaneste. Destul de trist...
  • gigi gigi
    shaun the sheep?
  • catalin catalin
    bine ca mai vedem si noi cei mai in varsta... desenele de alta data. in framta boomerang are si un desen animat serial cu niste oi, am uitat cum se numeste.

Trimite un comentariu

sus