Skip to main content

CNA a acordat o licență de televiziune pentru Smart TV, un post generalist la care vor lucra specialiști, dar și studenți

 
CNA a acordat o licență de televiziune pentru Smart TV, un post generalist la care vor lucra specialiști, dar și studenți
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat acordarea unei licențe audiovizuale prin satelit postului Smart TV. Postul va fi operat de societatea FB Invest Solutions SRL din București, al cărei asociat unic este Brabete Florin, membru al Partidului Verde.

Potrivit documentației depuse la CNA, postul va beneficia de o investiție de 800.000 de euro, iar pentru achiziționarea de echipamente HD bugetul este de 250.000 de euro.

Postul va avea program de 19 ore pe zi, în timpul săptămânii, și 17 ore în weekend. Smart TV va avea producție proprie 73,85% și 26,15% producții ale altor producători.

Horia Matei, responsabil Smart TV pe partea editorială: „Este vorba de o stație generalistă având ca particularitate că-și dorește din start să fie nu doar un producător și difuzor de programe de televiziune, ci și o platformă pentru tinerii care doresc să lucreze în televiziune. Sub nicio formă nu dorește să se subtituie instituției de televiziune, ci să ofere oportunitatea de specializare, atestate strict profesionale pe specializări de televiziune. Din start trebuie spus că tot ce înseamnă partea de producție TV este asigurată și garantată de oameni cu experiență în domeniu, doar că ei vor forma pe lângă și acești tineri despre care vorbim. Ei vor fi cei care vor fi răspunzători pentru modul de realizare a programelor. ”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Astia dau licente doar la oamenii politici? Probabil e omul psd-ului, ca altfel nu dadeau kmerii rosii din cna licenta. Au mai votat si-n unanimitate. Cusuta cam cu ata alba.
  • inca o zi, inca o "Televiziune" de Umplutura. post la care vor luca Studenti zici? adica precum TVRM? (astazi cunoscut drept TVH) mult Noroc, ca mai mult nu am ce zice. si ii mai Zice si Smart? cu siguranta va fi mult mai "Smart" decat GIGAntica "Televiziune" GIGA TV.

Trimite un comentariu