Skip to main content

Cotidianul Brașovul - Județul tău, finanțat de Consiliul Județean, și-a încetat apariția

 

brasovul

Publicitate

„Brașovul - Județul tău”, cotidian finanțat de Consiliul Județean al Brașov, și-a încetat apariția după ce a rămas fără fonduri. Anunțul a fost făcut chiar pe prima pagină a ziarului, care astăzi a avut ultima apariție. „Din cauza faptului că bugetul Judeţului Braşov este diminuat cu 12% faţă de anul 2014, Consiliul Judeţean se află în imposibilitatea de a finanţa editarea acestui ziar”, au anunțat reprezentanții ziarului.

Aristotel Căncescu, șeful suspendat al Consiliului Județean Brașov, este în arest la domiciliu, într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Știrea a apărut inițial pe gazetabrașovului.ro.

Anunțul integral, în continuare:

„Cotidianul Braşovul – Judeţul Tău este editat şi distribuit în mod gratuit către cetăţenii judeţului Braşov în baza contractului de cooperare dintre Judeţul Braşov şi Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov. În cadrul cooperării, Consiliul Judeţean Braşov a finanţat integral în 2014 acest cotidian de care au beneficiat cetăţenii judeţului Braşov, motiv pentru care mulţumim legislativului Consiliului Judeţean Braşov. Din cauza faptului că bugetul Judeţului Braşov este diminuat cu 12% faţă de anul 2014, Consiliul Judeţean se află în imposibilitatea de a finanţa editarea acestui ziar. În consecinţă, ultima zi de apariţie a ziarului Braşovul – Judeţul Tău este 6 februarie 2015. În situaţie în care ADDJB va identifica altă sursă de finanţare va relua editarea şi distribuirea acestui cotidian”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu