Skip to main content

Dan Turturică anunță că-l dă în judecată pe Cristian Sima după ce a afirmat că jurnalistul de la România liberă ar fi fost „cumpărat”

 
Dan Turturică anunță că-l dă în judecată pe Cristian Sima după ce a afirmat că jurnalistul de la România liberă ar fi fost „cumpărat”
turturica_dc news

turturica_dc news

Publicitate

Jurnalistul Dan Turturică, de la România liberă, a anunțat că-l va acționa în judecată pe brokerul Cristian Sima, fost acționar la HotNews.ro, după ce a afirmat că Turturică ar fi fost „cumpărat” de către un șef de multinațională.

„Eram într-un bar bucureștean cu șeful unei mulținaționale americane din IT și la televizor era o emisiune cu Dan Turturică, de la România Liberă. Pentru a-mi demonstra ce putere are asupra ziaristului, i-a dat un sms și l-a scos din emisiune, așa de amorul artei, pentru a-mi demonstra mie și celor din jur că l-a cumpărat deja”, a povestit Sima pe blogul său, mareaspovedanie.ro, fără a da detalii despre perioada când a avut loc întâmplarea sau despre emisiunea de la care ar fi plecat jurnalistul.

În replică, Turturică a anunțat pe blogul său că-l va da în judecată pe Sima pentru afirmațiile făcute. „Un găinar care a fugit cu banii investitorilor susține că ”șeful unei mulținaționale americane din it”, referire străvezie la Silviu Hotăran, fostul sef al microsoft romania, mi-ar fi ordonat să ies dintr-o emisiune tv, ca să demonstreze că m-a cumpărat.”, a scris Turturică pe Facebook.

„cum pot să mă apăr de o asemenea acuzație grotescă, în condițiile în care nu doar că nu am vorbit în viața mea cu acel om și nici nu am ieșit niciodată din vreo emisiune?
simplu, îl dau în judecată pe limbricul terorizat de singurătate și anonimat și care imploră să fie băgat în seamă, pentru a-i aminti că nu toți jurnaliștii din românia sunt precum fostul său tovarăș de golănii, bogdan chireac, pe care acum îl toarnă cu râvnă. cum era aia cu cine se aseamănă se adună?”, a mai scris Turturică.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu