Skip to main content

Dan Turturică anunţă că-l dă în judecată pe Cristian Sima după ce a afirmat că jurnalistul de la România liberă ar fi fost „cumpărat”

 
turturica_dc news
turturica_dc news

turturica_dc news

Publicitate

Jurnalistul Dan Turturică, de la România liberă, a anunţat că-l va acţiona în judecată pe brokerul Cristian Sima, fost acţionar la HotNews.ro, după ce a afirmat că Turturică ar fi fost „cumpărat” de către un şef de multinaţională.

„Eram într-un bar bucureştean cu şeful unei mulţinaţionale americane din IT şi la televizor era o emisiune cu Dan Turturică, de la România Liberă. Pentru a-mi demonstra ce putere are asupra ziaristului, i-a dat un sms şi l-a scos din emisiune, aşa de amorul artei, pentru a-mi demonstra mie şi celor din jur că l-a cumpărat deja”, a povestit Sima pe blogul său, mareaspovedanie.ro, fără a da detalii despre perioada când a avut loc întâmplarea sau despre emisiunea de la care ar fi plecat jurnalistul.

În replică, Turturică a anunţat pe blogul său că-l va da în judecată pe Sima pentru afirmaţiile făcute. „Un găinar care a fugit cu banii investitorilor susţine că ”şeful unei mulţinaţionale americane din it”, referire străvezie la Silviu Hotăran, fostul sef al microsoft romania, mi-ar fi ordonat să ies dintr-o emisiune tv, ca să demonstreze că m-a cumpărat.”, a scris Turturică pe Facebook.

„cum pot să mă apăr de o asemenea acuzaţie grotescă, în condiţiile în care nu doar că nu am vorbit în viaţa mea cu acel om şi nici nu am ieşit niciodată din vreo emisiune?
simplu, îl dau în judecată pe limbricul terorizat de singurătate şi anonimat şi care imploră să fie băgat în seamă, pentru a-i aminti că nu toţi jurnaliştii din românia sunt precum fostul său tovarăş de golănii, bogdan chireac, pe care acum îl toarnă cu râvnă. cum era aia cu cine se aseamănă se adună?”, a mai scris Turturică.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus