Skip to main content

EXCLUSIV. Mai mulți foști realizatori Guerrilla pregătesc un proiect la Activ EFEM. Craioveanu, unul dintre ei. Postul se va relansa

 

Activ FM

Publicitate

EXCLUSIV. Postul Activ EFEM urmează să se relanseze, cu mai multe nume care au fost în echipa de la Radio Guerrilla. Unul dintre aceste nume este Vlad Craioveanu, care a plecat de la Radio 21, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Bogdan Șerban este un alt fost realizator de la Guerrilla care vine în proiectul de la Activ EFEM. La Guerrilla, el avea tronsonul orar 17.00-20.00

Călin Gheorghe este și el implicat în viitorul proiect. El modera la Radio Guerrilla tronsonul de seară, 20.00-23.00.

Pe lângă moderatori, la Activ EFEM va fi și Mircea Oculeanu, cel care a fost directorul muzical al Radio Guerrilla, în primii șase ani de funcționare a postului.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, și alte nume din fostul Radio Guerrilla vor fi parte a noului proiect de radio de la Activ FM.

Contactată de Paginademedia.ro, Liliana Georgescu, director general Activ EFEM a declarat că stația se află în retehnologizare, dar nu a comentat informațiile legate de foștii realizatori Guerrilla.

Liliana Georgescu, pentru Paginademedia.ro:

“Deocamdată, noi am depus o cerere la CNA pentru întreruperea emisiei live, pentru 30 de zile, perioadă în care retehnologizăm stația. Până atunci, vom avea emisie înregistrată, va rula u playlist”

Ce este Active EFEM:

Activ EFEM emise în București (pe frecvența 92.7), în Timișoara, în Medgidia și în Huși.

Potrivit datelor CNA licența de radio este deținută de compania Videomarket, ai cărei acționari sunt Marcel Mircea Avram (80%) și compania Romcreativ Consult (20%).

La rândul ei, compania Romcreativ Consult este deținută de Constantin Georgescu (90%) și Adrian Anton Georgescu (10%).

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Intr-adevar o stire interesanta, la Timisoara emite pe 89,7 Mhz, stiam dar n-am ascultat mai deloc pana azi, eu il stiam de cand difuzau ceva muzica gen Kiss Fm. Observ ca au altfel de muzica acum, mai buna, ascult de niste minute si e ok playlistul.
  • Cea mai buna veste a inceputului de an.
    Ascultam de ceva vreme Activ FM, pe partea de realizatori emisiuni sunt submediocrii, dar muzica e altceva decat ce se aude la celelalte radiouri, avand similaritati cu Guerrilla.
    Astept cu interes relansarea.

Trimite un comentariu