Skip to main content

FOTO. Digi 24 a închiriat un elicopter pentru proiectul editorial "Generaţia X"

 
Cosmin Prelipceanu, Digi 24
Cosmin Prelipceanu, Digi 24

Cosmin Prelipceanu, Digi 24

Publicitate

NOUA GRILĂ DE PRIMĂVARĂ. Postul de ştiri, Digi 24, deţinut de trustul RCS&RDS, a închiriat un elicopter, timp de o săptămână, l-a "brand-uit" cu logo-ul Digi 24 şi a survolat câteva regiuni din România pentru a susţine, proiectul editorial intitulat "Generaţia X", potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

"România văzută din aer la 25 de ani după Revoluţie! Este ceea ce Cosmin Prelipceanu le propune telespectatorilor în ziua în care Digi24, televiziunea de ştiri care duminică împlineşte 3 ani", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Digi24 vrea să răspundă, prin noul său proiect editorial unor întrebări precum:

"Cum arată România la 25 de ani de la Revoluţie? Ce au lăsat în urmă cei 4 milioane de români care au plecat in străinătate? De ce am plecat? De ce am rămas? Unde am ajuns?"

Despre noul program Digi 24 

"Într-o emisie-maraton, care începe la ora 06.00 şi se încheie după miezul nopţii, vorbim despre o singură generaţie, ”Generaţia X”. Spunem poveştile celor care au căutat, dupa 1990, un alt fel de viaţă în România", spune echipa postului de ştiri.

Anca Dumitrescu, Marius Pancu şi Cătălin Petre vor realiza o ediţie specială a Digimatinalului, începând cu ora 07.00.

Împreună cu invitaţii lor, gazdele Digimatinalului fac portretul Generaţiei X.

Pe 1 martie, în ediţii speciale, dăm voce românilor speciali: Iulian Barascu, un pusti de 12 ani cu un IQ mai mare decat al lui Albert Einstein (Jurnal pentru copii), Anca Feodor, o corporatistă care a renunţat la job şi a început sa găteasca dulciuri (Sănătatea în bucate).

Pe 1 martie, de la 13.30, Digi24 lansează, la „Tinereţe fără bătrâneţe”, campania "A doua viaţă". Izabela Pănescu aduce în prim-plan poveştile fericite ale unor oameni care au reuşit imposibilul: cu putere, încredere şi speranţă au învins boli grave. De la 16.30, “Ca-n filme” rememorează anul 1990 în cinematografia românească. De la 17.30, la “Bonton”, Dana Gonţ are un invitat special. La doar 30 de ani, Victor Prisăcariu este cercetător la Oxford, una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume si lucrează cu cele mai luminate minţi ale lumii.

De la ora 20.00, într-o ediţie specială, Cosmin Prelipceanu prezintă, în cifre, povestea Generaţiei X.

Sanda Nicola, din Italia, Ciprian Bălţoiu, din Spania şi Raluca Lunculescu, din Marea Britanie vor spune poveştile românilor care au schimbat România.

În premieră la Digi24, de la ora 22.00, Toni Grecu şi echipa lui debutează cu “Superjurnal”, o emisiune în care orice ştire proastă poate deveni o glumă bună. ,,

Emisiunea aduce la Digi24 umorul, comedia, pamfletul, iar Digi24 îi oferă "Superjurnalului" seriozitatea, ţinuta şi forţa unui post de ştiri care se respectă”, mărturiseşte Toni Grecu. Maratonul jurnalistic realizat de Digi24 pe 1 martie se încheie cu o Ediţie Specială prezentată, de la ora 23.00, de Elena Vijulie şi Luca Niculescu.

Doi reprezentanţi ai Generaţiei X, medicul Gabriela Cozmanciuc şi politologul Cristian Pârvulescu, sunt invitaţi în studioul Digi24.

Galerie FOTO:

Screen Shot 2015-02-27 at 1.35.30 PM Screen Shot 2015-02-27 at 1.35.15 PM Screen Shot 2015-02-27 at 1.35.03 PM Screen Shot 2015-02-27 at 1.34.48 PM Screen Shot 2015-02-27 at 1.34.36 PM Screen Shot 2015-02-27 at 1.34.15 PM Screen Shot 2015-02-27 at 1.31.19 PM

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    Casuta e unul dintre oamenii in fata caruia imi scot palaria! Un OM deosebit!
  • B0B B0B
    Digi seamana cu Realitatea de pe vremea lui Prigoana, parca era 2004, dar redactia stirior este slaba si nu au moderatorii cu greutate pe care ii vezi la alte posturi de stiri.
  • lia lia
    Sunteti f frumosi echipa digi,va rugam dati poze cu petrecerea cu tortul la implinirea 3 anisori cu toata echipa
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Bai nene, tu esti prost sau retardat? Esti in stare sa sa scrii corect, sa gandesti? Cum dracu afirmi ca DIGI24 exista din cauza principiului Must Carry? Astia au fost inclusi in Must Carry deabia anul asta si pana acum se zbateau sa-i preia si concurenta pe cablu pentru ca alora le e teama de ei. Sfatul meu e sa te calmezi si sa nu mai comentezi/aberezi aiurea la fiecare comentariu. Gaseste-ti ceva de facut, o ocupatie, citeste ceva, desteapta-te.
  • abdu rehab abdu rehab
    loco, Indiferent ce ar face RCS-RDS, tot Digi24 va avea o Audienta mica cat TVR, Trinitas, sau Travel Mix. Digi24 nu va reusi vreodata sa aiba o "Audienta Mare", pentru ca singurul motiv din care Digi24 exista, este Principiul Must-Carry, din care face parte si Digi24 din Pacate. si NU compara Digi24, B1TV, sau alte Posturi de Stiri cu Adevarul TV, pentru ca Adevarul TV este un Post Online si nu unul de Cablu sau Satelit, cum este B1TV, Realitatea TV, Antena 3, Romania TV, si Digi24.
  • abdu rehab abdu rehab
    bastian, daca te referi la mine, atunci eu nu sunt de la Trustul Infect, sau sa ma uita la Canalele Infarct, sau la Ghita TV. si eu nu ma uit la Digi24, decat atunci cand mai Butonez la Canale cand sunt Plictisit, dintre toate Posturile de Stiri, eu ma uit la B1, si nu ma Intereseaza daca e in HD sau nu. si ca tot Vorbesti de Tigani, tu stiai ca Etno si Taraf au tot HD ca si Digi24, nu este asa???? si ca tot Vorbind de Aniversarea Digi24, in Seara asta, sa dai pe Digi24, sa il vezi pe Toni Grecu si Prietenii sai, facand noua Emisiune SuperJurnal.
  • abdu rehab abdu rehab
    Ringo Star, asa este, acum 5 Ani, Realitatea inca mai era condusa de Vantu, si doar atunci Romania TV se Nastea.
  • abdu rehab abdu rehab
    si daca cei de la Digi au scos Camera ca sa nu fie Recunoscut Elicopterul, si sa mai Modifice un pic Elicopterul ca Nimeni cu Ochiul Liber sa nu recunoasca ca este acelasi????
  • abdu rehab abdu rehab
    casuta, si de unde stii tu ce Model de Elicopter este cel de la Digi24 si cel de la Realitatea???
  • abdu rehab abdu rehab
    Virgula, cu totii mai facem uneori Greseli Gramaticale. si pe tine NU te Intereseaza cum Scriu eu sau cum Folosesc Gramatica, Ortografia, sau Punctuatia!!!! :)
  • geo geo
    Daca nu ai habar de nimica, nu inteleg de ce bati cimpii.
    O televiziune din top 15 la tine este printre ultimii la rating?
    Pai pe locul 60 si ceva este TravelMix, CBS Reality, Hit Music, TV H, Comedi Central Extra, posturile Look...
  • geo geo
    Esti cu capu pătrat.
    Digi24 HD intră în top 15 național pe audiență, la urban este mai sus, într-un clasament în care sunt măsurate peste 100 posturi de televiziune...deci de unde ați mai scos asta cu printre ultimii in audienta?
  • loco loco
    Daca rds-rcs dorea ca digi24 sa aiba audienta mai mare era suficient sa faca din statiile locale digi statii cu emisie in eter,nu tot pe cablu,da nu ia dus capul cred.Adevarul e ca e peste celelalte posturi de stiri si nu din cauza hd-ului.
  • bastian bastian
    ce de frustrati de pe la trustul infect pe aici cu comentarii, digi 24 hd, cel mai bun post de stiri din romania, un om normal se uita la digi 24 hd, mahalagii,gypsycanii care adora tiganismele, urmaresc infect 3 tv si cacania tv, la multi ani la 3 anisori digi 24 hd..cel mai bun post de stiri din romania ,,,,digi best in town @@@!!!!!
  • Virgula Virgula
    Am crezut ca scrii cu majuscule aiurea ca asa e stilul tau . Vad ca si virgulele le folosesti gresit . Gramatica ,ortografie , punctuatie ! Nu sint emisiuni tv ca sa le comentezi ;)

Trimite un comentariu

sus