Skip to main content

Gala Oscar, difuzată în această seară, live, la Digi24 şi Digi Film

 
VIRTUAL_OSCAR_CEL_MAI_BUN_ACTOR_PRINCIPAL_1
VIRTUAL_OSCAR_CEL_MAI_BUN_ACTOR_PRINCIPAL_1

VIRTUAL_OSCAR_CEL_MAI_BUN_ACTOR_PRINCIPAL_1

Publicitate

SEARĂ DE GALĂ. Digi Film şi Digi24 vor difuza, în direct, de la ora 02.00, cea de-a 87-a ediţie a premiilor Oscar. Gazda telespectatorilor în studioul Digi24 va fi Oana Zamfir.

Alături de ea criticul de film Irina Margareta Nistor, actorul Dan Bordeianu şi bloggerul de fashion Ana Morodan vor dezbate nominalizările şi premiile câştigate, ţinutele afişate de actori pe covorul roşu sau apariţiile lor controversate.

Peste 200 de ţări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplăteşte cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.

De la ora 02.00, ora României, seara Oscarurilor se deschide cu sosirea vedetelor pe covorul roşu. Începând cu ora 03.30, în direct de la Hollywood, va începe decernarea premiilor.

Pe lista favoriţilor din acest an se numără peliculele The Grand Budapest Hotel şi Birdman, fiecare concurând la nouă categorii. Pentru premiile de interpretare, criticii de film au o singură favorită certă: Juliane Moore, recenta câştigătoare a Globului de Aur pentru rolul din pelicula „Still Alice". În ceea ce priveşte cel mai bun actor în rol principal, pe lista favoriţilor se află Michael Keaton, Eddie Redmayne şi Benedict Cumberbatch. Experţii în industria de film îi acordă şanse mari şi lui Bradley Cooper în rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite.

Telespectatorii care îşi doresc să urmărească Gala premiilor Oscar în limba engleză o pot face printr-o optiune din meniul telecomenzii, tasta audio şi apoi limba în care îşi doresc să urmărească transmisiunea.

Gala Premiilor Oscar va putea fi urmărită în reluare, în rezumat, luni, de la 22.30 pe Digi24, Digi Film, şi pe platforma Digi Online, disponibilă gratuit abonaţilor RCS & RDS la serviciile de televiziune şi internet fix.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • qeweqdwqw qeweqdwqw
    tu esti turc, era comentariu original, cum dreacu sa subtitrezi ceva live, numai latrine visezi frate :|
  • abdu rehab abdu rehab
    mad79, eu nu ma uit la chestia aia de A3, mai degraba prefer Realitatea, Digi24, sau B1 (de B1 imi place cel mai mult), decat A3, este doar vorbe despre Base 24/7, care a devenit Plictisitor daca Base nu mai este la Cotroceni. Nu, si eu nu am vazut Digi24 azi Noapte pentru ca eu ma uitam pe alte Canale, sau aveam Televizorul Inchis, si poate sunt eu un Neinteles, dar doar am spus parerea mea, eu nu am vrut sa se ajunga la asa ceva, sa ne Certam Degeaba cand noi doar am citit un Amarat de Articol dupa care am dat cu totii cu Opiniile Noastre de Pamant.
  • abdu rehab abdu rehab
    qeweqdwqw, si daca era in Engleza, cu Siguranta era si Subtitrat (posibil de veverita_bc).
  • Sergiu Sergiu
    Fericit pentru Birdman, dar Michael Keaton a ramas fara Oscar ((
  • mad79 mad79
    Bai Ali Baba,daca nu te-ai uitat,cum poti sa tragi concluzii despre ce a difuzat Digi24,doar dupa spusele unui neinteles!
    Ramai la A3,ca sa vezi 'adevaratele' stiri!
  • qeweqdwqw qeweqdwqw
    vezi ca au avut si pista originala in limba engleza ;)
  • abdu rehab abdu rehab
    mihai, este cam Binisor ca Digi24 a Transmis Gala, dar Digi Primeste de la Mine o Bila Neagra ca a venit Nistor. de ce nu se putea sa vina Altcineva. inca o Prostie Marca Digi (de parca "Serviciul Roman de Comedie" sa aiba o Emisiune la Digi 24 nu era Suficient).
  • mihai mihai
    Gala a fost live azinoapte si este acum in reluare si pe ProSieben. In engleza .Pana la 12 .
  • mihai mihai
    Amice , te plictisesti ? Get a job ! De ce comentezi de dragul comentariului ? Comentezi fara sa vezi , fara sa stii , fara sa citesti etc De o buna bucata de vreme tot spamezi pe aici cu majuscule .Cati ani ai ? Tot respectul pt Irina Margareta Nistor !
  • geo geo
    Nu stiu ce sa mai zic...daca nu difuza nimeni din Romania era mare jale...ca au difuzat astia de la Digi24 nu este bine, ca au adus-o pe Nistor...bai frustatilor, nu mai comentati doar ca sa va aflati in seama...
  • abdu rehab abdu rehab
    mihai, eu Nu am vazut Gala Oscar, si acum stiu ca am facut Alegerea Corecta! daca au aduso pe Irina Margareta Nistor, nu e de mirare ca Digi a Difuzat Gala. nu e de mirare ca a iesit o Prostie Monumentala precum sa o aduci pe Nistor, ca pana la urma, vorbim de acelasi Digi care va avea in curand o Emisiune cu "Serviciul Roman de Comedie". la ce sa te Astepti de la Digi... acum chiar ca sunt Uimit si Dezgustat de chestia asta, ce va mai face Digi dupa asta, sa il aduca pe Capatos sau Maruta?????
  • mihai mihai
    Felicitari,Digi !Pt transmisia in direct ! Nu era nevoie sa fie traduse si numele proprii sau titlul filmelor si Irina Margareta Nistor trebuia lasata sa vorbeasca mai mult ca invitat in pauzele transmisiei. Nu era nevoie ca gazda din studio sa ne arate cate de bine e pregatita si sa vorbeasca asa mult de dragul sa fie auzita ...sa ne tot spuna ca nu se intampla nimic pe scena in conditiile in care se tot intamplau lucruri ,unele chiar de breaking news peste decernarea premiilor -vezi chilotii prezentatorului sau aparitia celebrei Julie Andrews :). Oare unde sint traducatorii titrati ?

Trimite un comentariu

sus