Skip to main content

Gazeta Sporturilor, ediție specială de ziua lui Ovidiu Ioanițoaia. Jurnalistul a împlinit 70 de ani

 

ioanitoaia - sursa - kmkz

Publicitate

DE ZIUA LUI IOANIȚOAIA. Gazeta Sporturilor i-a dedicat astăzi lui Ovidiu Ioanițoaia o ediție specială, cu ocazia împlinirii a 70 de ani. Gazeta este distribuită împreună cu un supliment de 18 pagini, cu povești despre Ovidiu Ioanțoaia, cu imagini de arhivă și cu opinii ale colegilor săi.

În acest context, și Cătălin Tolontan, redactor-șef GSP, a scris un text despre Ioanițoaia.

„Este singurul om pe care-l cunosc la care Adrian Sârbu nu că n-a ridicat tonul, era de neimaginat așa ceva, dar, și mai mult, la care s-a raportat întotdeauna cu o politețe ceremonială. Pentru cine a lucrat cu Sârbu asta e o minune. Una care făcuse carieră în epocă. În PRO nu înțelegea nimeni de ce universul și-a pus fracul pentru Ioanițoaia în timp ce ceilalți încasau cotoare de măr, aruncate în ședințele de board.”, a scris Tolontan.

„Ioanițoaia este egal în orice situații și în fața oricui. Habar n-am cum reușește să umanizeze circumstanțele. L-am văzut discutînd cu șefi de stat sau cu mari vedete. În nopțile albe ale Olimpiadei de la Sydney, Ion Țiriac stătea ore în șir, căscînd gura la poveștile lui Ioanițoaia”, mai scrie jurnalistul despre Ovidiu Ioanițoaia.

Ce conține suplimentul de 18 pagini:

- Fiica lui Ovidiu Ioaniţoaia dezvăluie 10 lucruri neştiute

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

despre directorul GSP;

- Editorialiştii GSP scriu despre importanţa jurnalistului Ovidiu Ioaniţoaia în istoria presei sportive din România şi în carierele lor;

- Cele mai tari momente ale emisiunii Procesul Etapei, devenit mai apoi Recursul Etapei!

- "Alarmă pe platou", un articol scris pe cînd Ovidiu Ioaniţoaia avea 30 de ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cum cine, Tolontan, i-a dat marsul! Iar aia cu 18 pagini este de vise rele, l-a desfiintat, pentru ca intr-o tara in care se citest "ciripituri", pe de o parte, si are cosmaruri cu osanale, subiectul a fost ingropat! Parastas, nu omagu'
  • Cred ca mentalitate retrogada au avut cei care i-au dedicate editia de astazi distinsului Conducator. Nici lui Ceausescu nu cred ca Scanteia i-a dedicate vreodata 16 pagini...adica vreo juma de hectar de padure.
  • cum pe banii cititorului ? te obliga cineva sa iei ziarul ? ce mentalitate de comunist poti avea...mai ai putin si infierezi capitalismul burghezo-mosieresc pe banii poporului.
  • Toată stima pentru SENIOR, însă să îi ridicăm așa osanale...precum, pe vremuri, tovarășului iubit...pe banii cititorului - ediție specială 18 pagini...parcă, totuși, este exagerat. Iar o parte din angajati - editorialiștii - au primit sarcină de serviciu să scrie despre ”importanţa jurnalistului Ovidiu Ioaniţoaia în istoria presei sportive din România”... Eu, dacă eram în locul omagiatului, aș fi refuzat această inițiativă...oare cine o fi avut-o ?

Trimite un comentariu