Skip to main content

Judecătorii au decis arestarea lui Adrian Sârbu pentru 30 de zile. Proprietarul Mediafax a ajuns dimineață în arest

 
Judecătorii au decis arestarea lui Adrian Sârbu pentru 30 de zile. Proprietarul Mediafax a ajuns dimineață în arest
Adrian Sârbu

Adrian Sarbu Digi.bmp

Publicitate

Judecătorii de la Curtea de Apel au decis, în această noapte, arestarea pentru 30 de zile a lui Adrian Sârbu notează HotNews, care citează Agerpres. Totoată, magistrații au repsins propunerea de arestare preventivă a avocatei Liana Petrovici. Decizia instanței nu este definitivă.

În această dimineață, Adrian Sârbu a ajuns în arest, după ce la miezul nopții pleca de de la Curtea de Apel.

La miezul nopții, Adrian Sârbu ieșea de la Curtea de Apel, după expirarea ordonanței de reținere de 24 de ore. El nu a comentat acuzațiile, spunând doar că instanța a rămas în pronunțare.

Potrivit referatului procurorilor prin care a fost propusă arestarea preventivă, Adrian Sârbu este acuzat de comiterea unor acte de o gravitate deosebita, inclusiv intentia directa de savarsire a infractiunii de spalare de bani sau determinarea infractiunii de delapidare, notează Hotnews.

Potrivit documentului, persoana publica fiind, Sarbu beneficiaza de o imagine creata prin TV si mass-media, putand astfel avea un "impact deosebit asupra persoanelor ce pot ajuta la aflarea adevarului". Sarbu este acuzat ca, prevalandu-se de aceasta calitate, si-ar fi facilitat activitatea infractionala, abuzand de notorietate, fapt pentru care arestarea lui e "necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica".

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu