Skip to main content

Jugaru și Plugaru au intrat în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici

 

gabi-jugaru

Publicitate

Doi noi concurenți au intrat în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici. Emisiunea a debutat luni, 16 februarie, cu 10 concurenți-vedete din cei 12 anunțați inițial. După două ediții au intrat în emisiune alți doi concurenți, Gabi Jugaru și Alina Plugaru.

Iată lista vedetelor: 

 1. Pacha Man
 2. Gina Pistol
 3. Luminița Nicolescu (antrenoare de fitness)
 4. Cătălin Moroșanu
 5. Ruby
 6. Elena Lasconi
 7. Mihai Trăistariu
 8. Elena Merișoreanu
 9. Dorian Popa (cântăreț și fost actor în Pariu cu viața)
 10. Andreea Moldovan (fost concurentă a show-ului MasterChef, cunoscută drept „casnica”).
 11. Gabi Jugaru
 12. Alina Plugaru (actriță în filme pentru adulți)
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Doamne, emisiunea se filmeaza inclusiv in momentul asta!!! Atat traistariu cat si dorian popa s-au tuns inainte sa inceapa emisiunea, au si postari pe facebook in legatura cu asta. Astia care cred ca emisiunea e filmata acum 3 luni in buftea gasesc argumente din ce in ce mai retardate. Ce o fi atat de greu de crezut ca Pro TV si-a permis sa realizeze o emisiune in Africa de Sud cu ajutorul unei companii de productie de acolo? Ar fi de 100 de ori mai greu sa incerci sa falsifici o padure sudafricana. In afara de asta, daca v-ati informa putin ati vedea ca Africa de Sud e cam departe de padurile tropicale de langa ecuator, asa ca producatorii au adus niste plante mai exotice decat ceea ce ar exista in mod normal acolo, de asta probabil ca vi se pare fake.
 • Eu cred ca singura care mai poate opri scadea audientelor este micuța Andreei Esca, in detasare in Africa de Sud, ca al 13-lea concurent...pardon razboinic.
 • Daca ar fi sa descriu/impart cele 2 ore de emisiune in procente, ar suna cam așa:
  - 60% blabla;
  - 15% diverse "probe" in care concurenții fac cunoștință cu insectare, terarii dar si cu mici delicii culinare asiatice;
  - 10% reclama Telekom;
  - 10% "trimite mesaj prin SMS!" (vrem, cu disperare, banii tai!);
  - 5% cadru strâns pe băiatul plin de steroizi care prin contract trebuie sa stea la bustul gol 24/24.
 • @geo, asa e formatul. Unii concurenti sunt adusi mai tarziu pentru a strica oarecum modul de organizare a celorlalti. S-ar putea ca pe parcurs sa mai apara. in varianta australiana au adus vreo 3-4 oameni pe parcurs din cate stiu. Nu e nimic neprofesionist in asta, sunt doar strategii care sa reduca din monotonie sau sa condimenteze emisiunea care in doze zilnice devine repetitiva si obositoare foarte repede
 • Așteptăm o explicație.
  Au ratat avionul de luni dimineata de Africa de Sud...ori au existat probleme contractuale...pentru ca nu mi se pare normal ce s-a intimplat...total neprofesionist...ca un show cu 12 concurenți să înceapă cu 10 și la a treia editie a showului să mai apară doi concurenți.

Trimite un comentariu