Skip to main content

Jurnalul Național continuă în print după plecarea lui Marius Tucă

 

Voiculescu Jurnalul

Publicitate

După plecarea lui Marius Tucă, director editorial al Jurnalului Național, publicația va rămâne în continuare pe print. Anunțul a fost făcut de Dan Matiescu, director general al Intact Publishing - societatea care editează Jurnalul Național, aflată în prezent în insolvență.

Matiescu a ținut o ședință cu angajații, joi, la o zi după ce Marius Tucă și-a anunțat demisia. Acesta a anunțat că sunt mai multe proiecte pentru Jurnalul Național care urmează să fie discutate de administratorul judiciar și de patronat. Toate proiectele prevăd și apariția în print a ziarului, a mai anunțat acesta, din informațiile paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • geo, NU asta nu este un Site Mortuar, dar eu credeam ca Stirea asta destul de Importanta zic eu, sa fi ajuns si aici pe acest Website. ca doar nu se poate sas se fi mai Postat despre Actori si Regizori Morti in momentul in care au Murit, si asta sa nu fie o Stire. :) si pana la urma, daca asta chiar este un Site de Media, atunci de ce se Posteaza Article despre Produsele Russell Hobbs???? :)
  • Crezi ca aici se publica stiri mortuare despre fel de fel de actori?
    Acesta este un site de media, nu de cinematografie...cred ca faci o mare confuzie...
  • deci JN va mai Exista si dupa Tuca???? *facepalm*

    P.S Pagina de Media, Actorul Leonard Nimoy, cel care la jucat pe Spock in Star Trek, a Murit. Stirea de ce nu a fost inca Postata?!!??!?!??

Trimite un comentariu