Skip to main content

Mircea Badea a pierdut şi la Apel procesul cu Horia Georgescu, şeful ANI. Ce daune a stabilit instanţa

 
mircea badea
mircea badea

mircea badea

Publicitate

Mircea Badea a pierdut şi la Curtea de Apel procesulo cu şeful Agenţiei Naţionale pentru Integritate, Horia Georgescu. Decizia a fost dată de Tribunalul Bucureşti în luna decembrie 2014, iar potrivit acesteia, Mircea Badea trebuie să-i plătească şefului ANI 2.000 de euro şi să prezinte decizia în cadrul emisiunii În gura presei. Realizatorul poate face recurs.

Mircea Badea a pierdut procesul intentat de Horia Georgescu şi la prima instanţă, la Judecătoria Sectorului 1, în decembrie 2013, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Atunci, Judecătoria a decis că Georgescu ar trebui să primească despăgubiri în valoare de 5.000 de euro şi prezentarea deciziei în cadrul emisiunii „În gura presei”.

Realizatorul emisiunii În gura presei a folosit în cadrul unor emisiuni, la adresa lui Georgescu, apelative precum „ochelărică”, „giumbix”, „onanist”, „penibil” şi „slugă băsistă”.

După ce a pierdut procesul la Judecătorie, în decembrie 2013, Badea a reacţionat pe pagina sa de Facebook: „Nu vă faceţi probleme, eu nu-mi fac. E doar fondul. Decizia e contrară jurisprudenţei CEDO, dar e ordin pe unitate să piardă ăştia care nu-l plac pe Băsescu. Merg mai departe.”

Un an mai târziu, în decembrie 2014, în faza Apelului, Tribunalului Bucureşti a redus suma pe care o are de plătiti Mircea Badea (de la 5.000 de euro la 2.000 de euro) şi a menţinut decizia ca sentinţa să fie citită în emisiunea În gura presei.

Oana Stancu şi Antena 3, procese cu Horia Georgescu şi cu tatăl acestuia: unul pierdut, unul câştigat

Horia Georgescu a mai intentat un proces împotriva Antenei 3 şi a realizatoarei Oanan Stancu. La fel tatăl acestuia, Marian Georgescu.

Despre fiecare:

MARIAN GEORGESCU vs. ANTENA 3. Recent, Antena 3 şi Oana Stancu au pierdut, definitiv, un proces cu Marian Georgescu, tatăl şefului ANI (detalii, AICI). Marian Georgescu trebuie să primească daune de 10.000 de lei. 

HORIA GEORGESCU vs OANA STANCU şi ANTENA 3. Pe de altă parte, Oana Stancu şi Antena 3 au câştigat definitiv un proces intentat de preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu.

Hotărârea a fost comunicată pe 30 decembrie 2014 şi nu este definitivă. Horia Georgescu a deschis procesul în urma dezvăluirilor făcute de Oana Stancu la Antena 3, în 2012, care arătau că Horia Georgescu nu îşi putea justifica propria avere, au anunţat reprezentanţii Antenei 3.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oliver Oliver
    Suntem Charlie doar labe unu.
  • chesire cat chesire cat
    pai nu mai suntem charlie ?
  • mihai sighetu m mihai sighetu m
    pe mitocanul de m.b. nu-l egaleaza nimeni.ar fi fain sa dispara din presa!
  • maria maria
    Sa se mai sature mitocanul asta si sa nu mai jigneasca oamenii in halul asta. Sa-l mai dea in judecata si altii si sa-l arda la buzunare. E valabil si pentru Banciu, alt mojic!

Trimite un comentariu

sus