Skip to main content

Rareș Bogdan, realizator Jocuri de Putere, a spus la CNA că B1 TV e de vânzare. Oancea, acționar al postului: „E o declarație prostească”

 
Rareș Bogdan, realizator Jocuri de Putere, a spus la CNA că B1 TV e de vânzare. Oancea, acționar al postului: „E o declarație prostească”
Rares Bogdan

Foto: enational.ro
Foto: enational.ro

Publicitate

Rareș Bogdan, prezent în ședința de azi a CNA pentru a discuta despre situația Realitatea Plus, o televiziune regională care a început recent să emită, a spus în timpul ședinței că B1 TV ar fi de vânzare.

„Realitatea Plus cred că este un proiect ambițios, un proiect complementar. Am văzut suspiciunile, le pot înțelege. Acesta este un proiect complementar, nu este un proiect care să înlocuiască Realitatea TV. Dacă vă uitați pe grila de programe, vedeți că vorbim de altceva. Nu ne interesează acest lucru. Așa am putea să preluăm mâine B1 TV, care e de vânzare sau altă televiziune. Nu asta e problema noastră. Problema noastră este una de a dezvolta o televiziune regională.”, a spus Rareș Bogdan.

Pe de altă parte, contactat de paginademedia.ro, Sorin Oancea, acționar și director general la B1 TV a dezmințit informația. „E o afirmație prostească a unui om pe care îl credeam inteligent, conform zicalei câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia. Dacă nu e clar: postul B1 nu este de vânzare”, a spus Oancea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Hai ma lasi? Ai contract pe 3 sau 6 luni? Digi face audienta cat un post de desene animate. Poate sa dea si 3d daca sunt ultimii care dau informatia.
  Cat despre realitatea plus = un mare minus, doar reluari si preluari.
 • Ce aveti cu Dl Bogdan Rares? stie EL ce spune. daca EL spune ca B1 e de vanzare, este clar ca B1 este de vanzare.
  cand EL a spus ca REALITATEA a platit toate datoriile asa a fost.

  mai verificati si voi informatiile si nu mai contestati ce spune lumea.
 • Asta e clar...o stie toata lumea...In primul rind Digi24 este singura televiziune de stiri full HD din Romania...Altii cu pretentii nu au trecut nici macar la formatul 16:9.
 • Realitatea si B1 aproape ca sunt depasite pe unele segmente de Digi24. Realitatea conteaza doar cand sunt alegeri.
 • B1 are audienta un pic mai mare ca si realitatea si in plus nu este in insloventa/datoare. Rares Bogdna isi demonstreaza incompetenta. cu ce sa cumpere B1?

Trimite un comentariu