Skip to main content

Rareş Bogdan, realizator Jocuri de Putere, a spus la CNA că B1 TV e de vânzare. Oancea, acţionar al postului: „E o declaraţie prostească”

 
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Foto: enational.ro
Foto: enational.ro

Publicitate

Rareş Bogdan, prezent în şedinţa de azi a CNA pentru a discuta despre situaţia Realitatea Plus, o televiziune regională care a început recent să emită, a spus în timpul şedinţei că B1 TV ar fi de vânzare.

„Realitatea Plus cred că este un proiect ambiţios, un proiect complementar. Am văzut suspiciunile, le pot înţelege. Acesta este un proiect complementar, nu este un proiect care să înlocuiască Realitatea TV. Dacă vă uitaţi pe grila de programe, vedeţi că vorbim de altceva. Nu ne interesează acest lucru. Aşa am putea să preluăm mâine B1 TV, care e de vânzare sau altă televiziune. Nu asta e problema noastră. Problema noastră este una de a dezvolta o televiziune regională.”, a spus Rareş Bogdan.

Pe de altă parte, contactat de paginademedia.ro, Sorin Oancea, acţionar şi director general la B1 TV a dezminţit informaţia. „E o afirmaţie prostească a unui om pe care îl credeam inteligent, conform zicalei câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia. Dacă nu e clar: postul B1 nu este de vânzare”, a spus Oancea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aa aa
    esti incompettent
  • eu eu
    Hai ma lasi? Ai contract pe 3 sau 6 luni? Digi face audienta cat un post de desene animate. Poate sa dea si 3d daca sunt ultimii care dau informatia.
    Cat despre realitatea plus = un mare minus, doar reluari si preluari.
  • Gusa Gusa
    Ce aveti cu Dl Bogdan Rares? stie EL ce spune. daca EL spune ca B1 e de vanzare, este clar ca B1 este de vanzare.
    cand EL a spus ca REALITATEA a platit toate datoriile asa a fost.

    mai verificati si voi informatiile si nu mai contestati ce spune lumea.
  • geo geo
    Asta e clar...o stie toata lumea...In primul rind Digi24 este singura televiziune de stiri full HD din Romania...Altii cu pretentii nu au trecut nici macar la formatul 16:9.
  • iulia1 iulia1
    Realitatea si B1 aproape ca sunt depasite pe unele segmente de Digi24. Realitatea conteaza doar cand sunt alegeri.
  • lover lover
    B1 are audienta un pic mai mare ca si realitatea si in plus nu este in insloventa/datoare. Rares Bogdna isi demonstreaza incompetenta. cu ce sa cumpere B1?
  • Iulian Iulian
    Da, e asa slaba ca e in top 3 televiziuni de stiri.
  • Iulian Iulian
    Rares Bogdan, o intrebare: Esti actionar Realitatea TV? In acte scrie altceva.
  • Bogdan Bogdan
    Un post de televiziune foarte slab, B1 tv, nici nu ma mira ca il vinde

Trimite un comentariu

sus