Skip to main content

Se ține de glume. Cum a reacționat NASA după ce Interstellar a primit Oscarul pentru efecte speciale

 

nasa

Publicitate

Agenția NASA, reponsabilă cu programul spațial public al SUA, a reacționat pe pagina sa de Twitter după ce filmul Interstellar, a cărui acțiune se petrece în spațiu, a fost recompensat cu premiul Oscar pentru efecte vizuale. „Interstellar a câștigat Oscar 2015 pentru efecte vizuale. Iată o imagine cu Pământul. Fără efecte”, au scris cei de la NASA, deasupra unei imagini cu Pământul.

În seara galei Oscar, cei de la NASA au mai avut două postări cu trimitere la Interstellar, înainte ca filmul să fie premiat. „În timp ce Interstellar se așteaptă să fie premiat, @NASAKepler lucrează să găsească noi planete”, au mai scris cei de la NASA.

Vezi AICI lista completă a câștigătorilor premiilor Oscar

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Puteti sa puneti audientele de sambata,sa vedem Others(Digisport),ce audienta a avut la finala Simonei Halep!
  • nu am vazut Filmul, si poate nu il voi vedea prea curand, dar zic ca Christopher Nolan a facut o Treaba Binisoara, chiar daca a mai copiat putin din Star Trek, si 2001: Odiseea Spatiala dar e bine si asa, un fel de Inspiratie poate? asta este, pana la urma nu credea toata Lumea ca Nolan va face Filme cu Batman (cu sau fara Christian Bale in Distributie) pana la Adanci Batraneti. Lumea si Viata Continua peste tot si de tot. si daca este un Film Sci-Fi, era de Asteptat ca NASA sa isi spuna parerea, ca daca e un Film cu Navete Spatiale, este si asta un Factor Important.
  • Mă așteptam măcar de la uni site care se ocupă cu și de medioa să respecte minimum cerințelor jurnalistice. Puteți să-mi spuneți care este imaginea difuzată de NASA și care este cea din film, genialilor?

Trimite un comentariu