Skip to main content

Sorina Matei revine luni pe post. B1: "va fi plătită, ca și până acum, din încasările din publicitate"

 
Sorina Matei revine luni pe post. B1: "va fi plătită, ca și până acum, din încasările din publicitate"
sorina matei

sorina matei

Publicitate

REVENIRE. B1 anunță revenirea Sorinei Matei pe post, de luni, într-un comunicat atipic. Postul TV ironizează referirile la sursele de finanțare ale postului.

"Nicio conspirație mondială, nici Elena Udrea sau Traian Băsescu și nici măcar celebra pisică “Lipici”, vinovată pentru deteriorarea mijloacelor fixe ale Antenei 3 n-au reușit să împiedice revenirea Sorinei Matei pe ”sticla” de la B1 TV, unde va fi plătită, ca și până acum, din încasările pentru publicitatea difuzată pe post", anunță oficialii B1 TV.

Sorina Matei a intrat în concediu, în urmă cu două săptămâni, după ce Elena Udrea a afirmat despre ea că ar fi plătită de omul de afaceri Nicolae Dumitru (Niro).

"Dacă cineva e interesat, cu bună credință, de sursele de finanțare ale B1 TV, poate consulta informațiile de la Ministerul Finanțelor", spun cei de la B1. "Sau se poate uita pur și simplu la B1 TV să vadă ce clienți difuzează publicitate. Apropo, Nicolae Dumitru a “finanțat” și Antena 3 în 2013-2014 cu publicitate. Se pune că a fost pentru propagandă băsistă?" se întreabă postul de știri.

Comunicatul B1:

De luni 23 februarie, ora 20.00, Sorina Matei revine în grila de programe a B1 TV cu emisiunea ”Actualitatea românească”.

Pentru toți cei care aveau emoții în acest sens, așteptarea a luat sfârșit. Nicio conspirație mondială, nici Elena Udrea sau Traian Băsescu și nici măcar celebra pisică “Lipici”, vinovată pentru deteriorarea mijloacelor fixe ale Antenei 3 n-au reușit să împiedice revenirea Sorinei Matei pe ”sticla” de la B1 TV, unde va fi plătită, ca și până acum, din încasările pentru publicitatea difuzată pe post.

Ne-a impresionat până aproape de lacrimi (dar nu chiar până acolo) grija pe care o poartă, deopotrivă oameni politici și colegi jurnaliști, postului nostru de televiziune. Că e de vânzare, că e în insolvență, că e finanțat de X și de Y, persoane nefrecventabile. Existăm, deci deranjăm.

În pleiada de acuzații care ni se aduc, răsărite în spațiul public în ultimele zile precum mandatele de arestare ale politicienilor, revine în mod obsesiv chestiunea finanțării B1 TV. Suntem convinși că o echipă de băieți deștepți, specializați în depistarea firmelor fantomă din Panama, va elucida și acest mister și-l va împărtăși tuturor, eventual cu un share pe Facebook. Dar, foarte important, și cu PROBE. Ceva din care să reiasă, de exemplu, de ce ar fi mai onorabil Dan Voiculescu și mai puțin onorabil Nicolae Dumitru.

Altfel, dacă cineva e interesat, cu bună credință, de sursele de finanțare ale B1 TV, poate consulta informațiile de la Ministerul Finanțelor. Sau se poate uita pur și simplu la B1 TV să vadă ce clienți difuzează publicitate. Apropo, Nicolae Dumitru a “finanțat” și Antena 3 în 2013-2014 cu publicitate. Se pune că a fost pentru propagandă băsistă?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Adica, in mare parte, este platita din brandul de tara facut de Elena Udrea, asta dupa ce o injura la greu, punindu-si poalele in cap cu o voce stridenta si cu fraze tendentioase! Asta este reclama cea mai frecventa pe televiziunile de stiri din romanica, alea care au facut din Udrea cirpa de sters frustrarile. Facerea de bine...
  • Mama ce pupaturi i-a tras lui Niro !Poate totusi se hotaraste daca e bine sau nu sa ia bani de la Niro si daca e mai rau decat Voiculescu (mai ales dupa ce a luat bani de la amandoi).Ia uite ce scria fix ea despre Niro http://sorinamatei.blogspot.ro/2012/10/usl-maxima-nesimtire-mafiotul-nicu-niro.html

Trimite un comentariu