Skip to main content

TVR taie în 2015 din bugetele mai multor departamente. Mai puţin bani pentru deplasări la competiţii sportive şi pentru colaboratori

 
tvr
tvr

tvr

Publicitate

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat în şedinţa de săptămâna trecută bugetul pe anul 2015 al postului public cu o serie de modificări. Astfel, faţă de proiectul iniţial de buget, consiliul de administraţie a aprobat reducerea cheltuielilor pentru colaboratori şi cel pentru deplasări al departamentului sport.

Totodată, consiliul a aprobat reducerea bugetelor faţă de proiectul iniţial de buget, bani care vor intra fond de rezervă, care poate fi utilizat numai cu aprobarea membrilor Consiliului de Administraţie, se arată în decizia Consiliului de Administraţie.

Reducerile vizează doar cheltuielile respectivelor departamente, nu şi salariile angajaţilor.

Care sunt departamentele vizate de reduceri:

a)Valoarea totală a bugetului alocat structurilor la capitolul Expertize se diminuează cu 50%;

b) Valoarea totală a bugetului alocat Casei de Producţie (cu excepţia salariilor) va fi diminuat cu 37,5%;

c) Valoarea bugetului alocat Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive pentru deplasări externe se va diminua cu 46,7%;

d) Valoarea bugetului alocat Direcţiei Ştiri pentru colaboratori se diminuează cu 21,68%;

e) Valoarea bugetului alocat TVR 1 pentru colaboratori se diminuează cu 33,33%;

f) Valoarea bugetului alocat TVR 2 pentru colaboratori se diminuează cu 33,33%

g) Valoarea bugetului alocat TVR Craiova pentru colaboratori se majorează cu 47,27%.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan V Bogdan V
    Televiziunea noastra nationala a ajuns de ras, pacat ca se intampla asa cva ..
  • mariana zbierea mariana zbierea
    Tanase stie cine e cu adevarat Bucur. I-a facut un portret dur pe blogul personal. Dar cum si Tanase e un om de nimic precum Bucur a pactizat cu acesta, Bucur si-a vindut votul pentru o promovarea falsificata,. neaprobata de Comitetul Director.
  • mary mary
    Maimutoiul asta de Bucur cum de a ajuns el membru in CA? Acest Dinu Paturica, contemporan? Doamne, ce oameni si ce functii si ce salarii sunt in institutia asta? D-le Tanase pe cand umblati si la salariile de parlamentari ai unor angajati precum Bucur, care vorbeste fara rost si fara substanta pe unde se invarteste...
  • Livia Pila Livia Pila
    Ce zice Tanase despre falsul comis in favoarea lui Adrian Bucur? Cumparare de oameni si de voturi? Tanase si Bucur FOR SALE. FOR RENT.
  • Loredana Groazescu Loredana Groazescu
    sa il vedem pe snapanul de TANASE STELIAN cum taie banii amicilor lui pe care i-a facut realizatori TV. Cit de lgal e, snapan Tanase, fondul de rezerva la dispozitia CA? Snapan Tanase, de ce ai falsificat lista de promovari, l-ai trecut in ea pe BUCUR ADRIAN/ Fiindca e membru in CA si si-a vindut votul? TANASE, VEI FI COLEG DE CELULA CU ADRIAN SIRBU.
  • Dan Dan
    Ce bine ar fi cu jurii in strainatate ca la Melodifestivalen!
    Ideea e ca TVR e pe moarte pentru ca e condus de fosile comuniste care nu au stiut sa se adapteze la secolul al XXI-lea si care vor sa isi bage bani in propriile buzunare. Nu au stiut sa achizitioneze formate, vedete, decoruri sau macar sa pastreze emisiunile si oamenii care aduceau audienta, au ramas cu emisiuni prafuite si plictisitoare si refuza orice se afla in afara standardului de decenta din 1980 sau sub varsta de 50 de ani. Comparati cu BBC-ul, care e o forta, a stiut sa se mentina tanar, are seriale, are The Voice, Strictly come dancing, prezentatori tineri si amuzanti, etc. R.I.P. tvr
    Oare s-or trezi la un moment dat? Sau se desfiinteaza pana atunci? Trebuie neaparat sa avem o televisiune nationala sau cum?
  • Dan Dan
    La Craiova se tine Selectia nationala Eurovision 2015 intr-o sala polivalenta cu 4000 de locuri, banuiesc ca majorarea se face si din cauza aceasta.
  • geo geo
    TVR Craiova, statia care bate audienta TVR1ului are crestere pentru colaboratori cu 47,27%....

Trimite un comentariu

sus