Skip to main content

Au venit în România pentru un interviu cu șeful ANI, dar el era săltat de DNA

 
Au venit în România pentru un interviu cu șeful ANI, dar el era săltat de DNA
Jurnalisti Bulgaria

Ghinion pentru doi jurnaliști bulgari veniți în România pentru a-i lua un interviu lui Horia Georgescu, șeful Agenției Române pentru Integritate despre rezultatele sale în lupta anticorupție. Ieri șeful ANI a fost luat în cătușe, de procurorii DNA.

Publicitate

Jurnaliștii filmau un documentar despre progresele României în justiție, care să fie difuzat în Bulgaria în preajma unei vizite pe care Georgescu urma să o facă la Sofia, pentru a-i împartăși vicepremierului bulgar Meglena Kuneva din experiența lui în lupta anticorupție, scrie HotNews.

Reporterul Petar Nanev si cameramanul Dobromir Ivanov, de la televiziunea bulgareasca BTV, au batut 358 de kilometri, de la Sofia la Bucuresti, pentru a filma un documentar despre lupta anticoruptie din Romania.

El și cameramanul său au poposit, luni, în redacția HotNews, pentru a discuta mai întâi cu colegii lui români despre mișcările trupelor de mascati de la Bucuresti.

Miercurea aceasta, la ora 11.00, reporterul bulgar avea stabilit un interviu cu Horia Georgescu, presedintele ANI. Seful ANI le și confirmase bulgarilor interviul, după cum a povestit Petar Nanev

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu