Skip to main content

Comisia de contestaţii a TVR, condusă de Stelian Tănase, a propus anularea evaluării lui Lucaci. Raportul lui seamana cu raportul adjunctei Oana Popescu

 
tvr
tvr

tvr

Publicitate

LUCRARI LA INDIGO. Comisia de soluţionare a contestaţiilor din TVR, condusă de Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, a decis că procesul de evaluare în cazul lui Claudiu Lucaci, coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri, a fost viciat şi a propus anularea evaluării în acest caz, scrie Mediafax.

Claudiu Lukacsi (Claudiu Lucaci), coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri din Societatea Română de Televiziune (SRTv), s-a numărat printre cei care au obţinut punctajele necesare pentru a fi în continuare manageri în TVR, la procesul de evaluare care s-a desfăşurat în această perioadă în Televiziunea Română, după cum au declarat, pe 20 februarie, pentru Mediafax mai multe surse din TVR.

Însă Romina Surugiu, membru al Consiliului de Administraţie al SRTv şi membru al comisiei care l-a evaluat pe Claudiu Lucaci, a depus o contestaţie în acest caz.

Contestaţia formulată de Romina Surugiu făcea referire la documentele primite de la secretariatul comisiei de evaluare a managerilor, la raportul de activitate şi proiectul managerial depuse de Claudiu Lucaci şi Ioana Popescu, producător executiv în Direcţia Emisiuni Informative şi Sport din TVR.

Romina Surugiu a susţinut în contestaţia sa că rapoartele de activitate depuse de Claudiu Lucaci şi Ioana Popescu "sunt identice de la punctul A la punctul F".

"Comisia de contestaţii apreciază că, atâta vreme cât domnul Claudiu Lukacsi a argumentat în faţa comisiei de evaluare că a depus un proiect managerial în echipă cu doamna Popescu Ioana Cătălina, iar comisia de evaluare nu a ţinut cont de faptul că fiecare manager are obiective proprii pe care trebuie să le îndeplinească şi, mai mult decât atât, atât întocmirea, cât şi evaluarea raportului de activitate se realizează în mod individual, nu colectiv, apreciem că procesul de evaluare a fost viciat şi propunem anularea procesului de evaluare al domnului Claudiu Lukacsi", ar fi decis comisia de soluţionare a contestaţiilor din TVR.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tanase stelescu tanase stelescu
    Tanase isi vede visul cu ochii, Scapa de Lucaci. Noroc ca in aprilie scapam cu totii de Tanase, O hahalera.
  • ciprian marinescu ciprian marinescu
    Tanase, tu cind ai sa dispari? Fiinta fara capatii.. Milog fara demnitate!

Trimite un comentariu

sus