Skip to main content

Dolce Sport a achiziţionat drepturile TV pentru toate meciurile Euro 2016

 
FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA
FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA

FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA

Publicitate

UPDATE. Din informaţiile paginademedia.ro, nu a fost încă stabilită televiziunea care va difuza cele 23 de meciuri din pachetul free-to-air (care trebuie difuzate pe un post cu acoperire naţională).

Telekom a achiziţionat drepturile de televizare pentru toate meciurile de la Euro 2016. Toate cele 51 de meciuri ale turneului final din Franţa vor fi transmise în direct pe canalele televiziunii deţinute de Telekom Romania. Dintre acestea, 28 de partide vor fi transmise în exclusivitate la Dolce Sport.

Naţionala României are şanse mari de calificare, ocupând în acest moment primul loc în Grupa F preliminară.

Campionatul Euro 2016 va putea fi urmărit şi pe laptop, tabletă sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile.

Vlad Enăchescu, directorul general Dolce Sport: „Această achiziţie se alătură în mod firesc celorlalte mari competiţii cu care ne-am obişnuit telespectatorii. UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Italiei, Angliei, Germaniei şi Franţei, Liga 1 şi marile întreceri ale altor discipline sportive transmise în exclusivitate de Dolce Sport, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC sau mari gale de box, au creat mari aşteptări în rândul clienţilor nosştri. Ne-am dorit această competiţie şi am cumpărat-o direct de la forul european pentru a oferi românilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care sperăm să participe şi Naţionala condusă de Anghel Iordănescu.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    #Geo, sa stii ca la Euro 2016 vor fi in total 51 de meciuri! Ia scade de aici cele 28 de meciuri transmise in exclusivitate de Dolce Sport si o sa-ti dea fix 23. Dolce Sport transmite toata competitia, iar dintre cele 51 de meciuri, 28 vor fi in exclusivitate. Nu e greu deloc, cu putina matematica.
  • bahmu bahmu
    Telekomul se lauda ca difuzeaza Liga 1, in reclamele alea cu care incearca sa ne abureasca cu 50 % reducere, pe 6 luni, fara a preciza cite meciuri si in ce conditii de pret. Sunt 3 gratis si 6 cu bani, 10 lei pe luna...asta in timp ce Digi le difuzeaza gratuit.
    Deci cine ia teapa, abonatul Digi sau cel al Telekom?
    Ce ma bucur ca ai luat teapa, Adi!
  • Adi Adi
    Tu ori esti dus de tot ori nu intelegi limba romana! 28 de meciuri vor fi pe Dolce EXCLUSIV , NUMAI, DOAR, cum vrei tu sau cum poti tu intelege tu. Asa scrie in comunicat in limba romana!
  • Dan Dan
    Da dar ce sunt cu preturile alea la Telekom ?? se apropie de pretul incalzirii,ce naiba?
  • Dan Dan
    Emil se va "transfera" la Dolce.
  • geo geo
    Televiziunea Română rămâne în cursa pentru achiziţionarea drepturilor de difuzare TV a opţiunii free to air pentru Campionatul European de fotbal din 2016.

    Pachetul vizat conţine 23 de partide şi include obligatoriu meciurile echipei Naţionale, în cazul în care aceasta se califică, precum şi pe cele din fazele eliminatorii (sferturi, semifinale, finala).

    Am citat din comunicatul lor.

    Deci treaba exclusivistă a celor de la Telekom pică.
  • Adi Adi
    Deci se pot vedea TOATE meciurile din Liga I la Telekom. Cu 2 lei cu 10 lei se pot vedea TOATE.Multumesc pentru ca mi-ai dat dreptate.
  • gabist78 gabist78
    pt ADI...Geo are dreptate.pe dolce sport se vad doar 3 meciuri pe etapa din liga 1.restul pot fi vazute pe look tv,dar,contra cost.Cred ca celelalte 23 de meciuri de la euro 2016 vor fi luate pana la urma de tvr.oricum vor fi preluate de un post cu acoperire nationala.asa ca...mare sfaraiala n-au facut cei de la telekom...asa s-au laudat si cu ucl si uel ca le-au luat pt urmatoarele 3 sezoane dar meciurile cele mai importante vor fi date free to air si pe pro tv.
  • Adi Adi
    Cred ca numai tu nu poti vedea TOATE meciurile din Liga I la Telekom! Altii cum le vad pe TOATE? Sigur daca tu ai o problema nu inseamna ca au toti.
  • cristian cristian
    Inchideti Televiziunea Romana ca nu isi mai are rostul
  • Florin Florin
    nu stiu daca si CE se incadreaza aici, dar unele competitii trebuie difuzate de un post care are acoperire foarte mare. Dolce Sport nu se incadreaza aici, de unde rezulta ca multe meciuri vor fi difuzate pe TVR1, Protv sau Antena 1.
  • Livia Pila Livia Pila
    Cereti demisia lui Tanase! Are bani sa il plateasca pe Nistorescu!:L-a platit regeste pe Dinescu! ARE UN IMENS FOND DE PROTOCOL. DOAR PENTRU TELESPECTATORI NU ARE!!!!
  • Livia Pila Livia Pila
    De fapt ideea e ca Tvr nu transmite. Demisia, Stelian Tanase! Afara, Emil Hossu Longin!
  • geo geo
    Parcă văd că ați achiziționat in ”exclusivitate” CE 2016 la fel cum ați achiziționat și CLeague și ELeague...și vom vedea meciurile la TVR, ca de obicei. Pentru ca treaba asta cu ”am cumpărat-o direct de la forul european” este oarecum discutabilă...la fel cum este și reclama pe care o difuzati foarte des pe televiziune, in ultimele zile...ca voi dati toate marile competitii...si nominalizati si Liga 1, cind - de fapt difuzati pe propriul canal doar două sau trei din cele 9 meciuri ale etapei.
  • cipi cipi
    acum ce facem ? ne mutam la Dolce Sport sa vedem EURO 2016? TVR de ce n-a scos banii ? e pacat ca si ceilati romani nu pot vedea EURO 2016 la tv

Trimite un comentariu

sus