Skip to main content

Fondatorii eJobs ies din acționariatul companiei. Ringier a devenit acționar unic

 
Fondatorii eJobs ies din acționariatul companiei. Ringier a devenit acționar unic
ringier

Compania elvețiană Ringier, care deține titluri precum Libertatea, Unica și Avantaje, a devenit acționar unic la portalul eJobs.

Publicitate

În urma tranzacției din martie 2012, Ringier a preluat pachetul majoritar de acțiuni al eJobs Group, respectiv 70%, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Pe data de 24 martie 2015, Ringier și-a crescut participația la 100%, prin preluarea pachetului de 30% deținut de către cei doi fondatori ai eJobs,  Liviu Dumitrașcu și Daniel Tătar.

Mihnea Vasiliu, General Manager Ringier România: „Achiziția integrală ne va permite să dezvoltăm și mai mult business-ul digital din România. eJobs.ro este o companie foarte profitabilă.”

Thomas Kaiser, Președinte al Consiliului de Administrație al eJobs.ro și CEO Ringier Digital: “Business-ul de classifieds este esențial pentru strategia digitală a Ringier, prin urmare eJobs.ro completează perfect întregul nostru portofoliu de business.“

Ringier România şi-a început activitatea în 1992 şi deţine 22 de produse tipărite şi online, precum și o tipografie de ziar.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu