Skip to main content

FOTO. Cum arată Ferma Vedetelor

 
Ferma Vedetelor (2)
Ferma Vedetelor (2)

Ferma Vedetelor (2)

Publicitate

Reality show-ul Ferma Vedetelor, în care 12 vedete vor trăi timp de trei luni în condiţii ca acum 100 de ani, va debuta luni la Pro TV. Reprezentanţii postului spun că în jurul fermei în care vor locui cele 12 vedete există o adevărată legendă

Legenda spune că ferma a fost clădită acum un secol, iar acolo s-a ascuns un haiduc, pe nume Niţă Lemnaru, ca să nu fie găsit de oaste, anunţă reprezentanţii.

După o vreme şi-a clădit alături de aleasa inimii lui o gospodărie care a înflorit de la zi la zi. Însă ferma lor a fost luată în posesie de stat şi transformată în ocol silvic. Între timp a fost retrocedată urmaşilor lui Niţă.

În acest loc vor locui vedetele care au acceptat provocarea, având la dispoziţie 3 luni pentru a pune ferma pe picioare.

Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie vor munci pentru a îndeplini toate sarcinile şi a transforma locul.

Ferma Vedetelor (1) Ferma Vedetelor (3)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • soorina soorina
    SUPPP TINETYI TOT ASA CA MA MIR CUM DE NU AVETI emmoti
  • soorina soorina
    dar eu tin cu voii tot asa ferma vedetelorr!:))))
  • soorina soorina
    nu este ne aparat asa dar , are dreptate ca trebuia sa fie live cum spunea PRO TV ca asa este corect sa nu minti
  • abdu rehab abdu rehab
    Sorin, mersi pentru Informatie!!!!!!!
  • Allex Allex
    Nu trebuia sa fie live showul asta? parca asa anuntasera PROTV
  • Jack Jack
    Bai oameni buni, voi stiti sa cititi sau doar comentati din plictiseala? Vi se spune clar in articol 3 LUNI iar voi intrebati cat dureaza emisiunea... Nu va doare uneori?
  • protv ist protv ist
    Emisiunea asta va fi mai buna ca aia din jungla, va zic ca stiu date din interior de la cineva
  • Sorin Sorin
    Ferma Vedetelor va tine 3 luni,iar durata fiecarei editii va fi astfel:luni si sambata va tine 2 ore,iar marti-joi va tine o ora
  • abdu rehab abdu rehab
    Ferma Vedetelor este noul Reality-Show care va lua locul lui "Sunt Celebru, Scoate-ma de aici!!!!", ProTV e deja pregatit pentru inceput. ma intreb cat va dura Emisiunea, cel putin, va dura mai mult decat Emisiunea trecuta.
  • iulia1 iulia1
    mile.2005
    La noi oamenii sunt spalati pe cap de 100 de ani. Inceteaza idata cu tampeniile. Antenele chiar au emisiuni educative ce sa zic. A3 injura de dimineata pana seara, Acces direct, Capatos, Mireasa, bingo... super emisiuni nu-i asa mile ?
  • Allex Allex
    Ok, am inteles ca e legendara:)), dar unde se afla ferma asta? Banuiesc ca undeva pe Valea Prahovei?!
  • abdu rehab abdu rehab
    in cateva Zile de acum, "Sunt Celebru, Scoate-ma de aici!!!!!!!" se va termina, si ProTV va face un nou Reality-Show in locul sau. asta e doar Inceputul. ma intreb, cat va dura Emisiunea asta??? sper sa dureze mai mult decat Emisiunea trecuta.

Trimite un comentariu

sus