Skip to main content

GRILA ANTENEI 1. Hell’s Kitchen şi NextStar vor debuta săptămâna viitoare. Temptation island şi Poftiţi pe la noi, în pregătire

 
grila antena 1
grila antena 1

grila antena 1

Publicitate

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor va lua startul săptămâna viitoare la Antena 1, NextStar va începe duminica viitoare, iar postul pregăteşte pentru primăvara aceasta emisiunile Poftiţi pe la noi şi Temptation Island.

Pagindemedia.ro prezintă în continuare grila Antenei 1 pentru această primăvară:

LUNI ŞI MARŢI. Postul lansează din din 9 martie un nou sezon al ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, ce va fi difuzat în zilele de luni şi marţi de la 20.30. Show-ul îi are juraţi pe aceiaşi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, care îi vor pune la diferite încercări pe ceo 20 de bucătari.

”Venim cu noutăţi în acest al doilea sezon”, spune chef Bontea. ”Fiecare dintre noi trei, juraţii, îşi va pune amprenta pe meniurile care vor ieşi din bucătăria ”Hell’s Kitchen” şi va încerca să aducă noi şi noi provocări pentru cei 20 de concurenţi.”

MIERCURI este ziua lui Dan Negru. Postul a lansat deja de câteva săptămâni show-ul te pui cu blondele?

SÂMBĂTĂ este Te cunosc de undeva, cel mai urmărit show al Antenei 1, în acest sezon.
Show-ul, ajuns la cel de-al şaptelea sezon are în centru vedetele Oana Sirbu, Alina Eremia, Lidia Buble, Raluca si Denisa Tanase (Bambi), Liviu Varciu, Daniel Iordachioae, Cezar Ouatu, Andrei Stefanescu si Kamara (Alb Negru).

DUMINICA va fi NextStar. Cea de-a doua producţie marca Dan Negru din această grilă va debuta pe 15 martie la Antena 1, 20:30. În prima ediţie „Next Star”, se vor reuni toţi cei patru câştigători ai emisiunii: Omar, Vanessa, Isabela si Rose Mary.

Temptation Island – în această primăvară

În primăvara acestui an, Antena 1 va lansa şi Temptation Island, un format foarte asemănător cu Vara ispitelor, difuzată de Pro TV la începutul anilor 2000.

Cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au decis să facă marele pas îşi vor putea testa relaţia prin intermediul acestui reality –show şi vor afla astfel daca cel/cea alaturi de care au petrecut atatia ani este cu adevarat jumatatea lor. Filmările se vor desfăşura în Thailanda, iar membrii cuplurilor vor sta separaţi unul de celălalt pe doua insule.

Poftiţi pe la noi 

Nea Marin se întoarce în această primăvară la Antena 1 cu emisiunea „Poftiti pe la noi”. Formatul va fi unul nou, anunţă reprezentanţii postului de televiziune fără a da însă detalii.

Antena 1 pregăteşte pentru acest sezon şi o serie de noutăţi la capitolul filme: Cavalerul negru: Legenda renaşte (The Dark Knight Rises) in regia lui Christopher Nolan, Şefi de Coşmar (Horrible Bosses), Campania (The Campaign), Furia titanilor (Wrath of the Titans) cu Liam Neeson si Ralph Fiennes, Marea Mahmureala 2 (The Hangover Part II) sau Concediu de la căsnicie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Pai daca nu au alceva ... L-au adus si pe Nea Marin din grila de vara in aia de primavara , ca numai au ce sa difuzeze ...
    Antenele sunt in picaj ... Presimt ceva destul de trist in toamna , raman si fara pseudo vedetele aduse de la PRO si poate vedem Hell's Kitchen cu Gadea si Badea sau X-Factor cu Gherghe , Capatos si Dan Negru.
  • george george
    Dar cam repede al doilea sezon din Iadul Bucatarilor
  • Expertul, Expertul,
    Antena 1 e pe duca! Premiu de la sezonul 2 iadul cocalarilor, a fost redus la 50.000 euro,de la 80.000 euro, in primul sezon.
  • Florin Florin
    @ Iulian : tu ai vazut ce cazuri sociale sunt la Acces direct si modul in care sunt prezentate? majoritatea implica un vinovat care trebuie linsat de invitatii din platou. Visuri la cheie are alt ton, care transforma emisiunea in cu totul altceva. Nu zic ca Antena nu poate scoate o emisiune de gen de succes. Nu cred ca au nevoie neaparat de Simona Gherghe ca sa o faca, dar Acces direct nu are ce cauta in prime time si Antena stie cel putin asta. Asa si OTV scotea intr-o perioada audienta, dar publicitatea nu costa ca la Antena. Antena 1 are si asa cam mult gunoi in grila. Macar in prime time sa incerce altceva.
  • Iulian Iulian
    Simona Gherghe are 1,500,000 telespectatori ziua, seara se baga doar 1,000,000? Cam asa apar audientele din sapamana aceasta pe care le-a obtinut ProTV, si iti zic eu, oamenii sunt interesati de cazuri sociale, dar nu cazuri in care sunt invitati si doar sa vorbeasca, ei sa si ajute oamenii cu ajutorul sponsorilor.

    Si inca ceva, oamenii chiar sunt interesati, exemplu: Visuri la cheie, unde le faceau casa unor oameni care aveau case cu 3 etaje si ei doar le renovau. Afara, in America se darama casele si se fac de la 0, in Romania doar renoveaza.
  • alex alex
    Mai cumparasera si formatul ( American Idol ) la noi Romanian Idol l-au abandonat si pasta cred
  • iulia1 iulia1
    Trebuie precizat Antena 1 mai avea pe teava formatul I Can Do That cu Dan Negru care a fost deja aruncat la gunoi. Au filmat 2 editii si gata, cica e prea scump. Dar cand l-au cumprat nu s-au gandit ca e prea scumpa productia ? Asa ca ei au ramas la obositul Nea Marin.
  • Florin Florin
    @ Iulian : intervalul 17-19 nu functioneaza ca intervalul 20-22. numarul oamenilor care se uita la tv se dubleaza si nu cred ca este interesata de cazuri sociale. o data pe saptamana, intr-un format care sa includa mai mult divertisment, probabil ca ar putea functiona, dar nu mi se pare sanatos pentru antena sa incerce in prime time surprize surprize.
  • Allex Allex
    "hells kitchen" nu va merge clar.. iar "ferma vedetelor" probabil va avea audienta putin mai mica ca "sunt celebru"... insa cred ca tot PRO TV va ramane lider.. vedem ce o sa faca "insula iubirii"
  • Florin Florin
    sunt curios daca vor reusi sa transfere publicul Sunt celebru la Ferma vedetelor. Ei asta incearca.
  • Iulian Iulian
    Antena nu stie sa-si faca imaginea buna, si copiaza emisiuni.. Putea sa aduca alte emisiuni care sunt la moda in America/Europa, nu emisiuni de acum 5 ani..

    Si eu cred ca daca ar face o emisiune de la 20.30: "Salveaza vieti cu Simona Gherghe" vor face audienta! Chiar daca nu vor fii lideri, sigur audienta mai buna decat Burlacul vor avea(romanu ajuta oamenii sarmani) iar acea emisiune sa fie sustinuta de orice companie din Romania care poate ajuta oamenii.
  • Iulian Iulian
    Ce tot visezi? "Te pui cu blondele?" se termina cand incepe "Insula Iubirii"
  • Iulian Iulian
    Inca nu se stie cineva fii lider, emisiunea Iuliei Vantur, "Ferma Vedetelor" inca nu a inceput, la fel si "Vine Chef-ul" in care romanii nu prea cred ca se vor uita la un batranel care gateste si ajuta oamenii sa isi faca restaurantul +dupa renovare va costa mai mult.

    Emisiunile cele mai bune de la ProTV din grila de primavara:
    Las Fierbinti & Romanii au Talent

    Emisiunile cele mai bune de la ProTV din grila de primavara:
    Next Star & Hell's Kitchen(poate)
  • Nea gigi Nea gigi
    Ramineti la fel de idiotzi asa cum v-ati si consacrat! Te pui cu blondele va avea ultima editie miercuri. Vai de capul vostru de analisti!!!
  • Florin Florin
    cu alte cuvinte lansarea noii grile de primavara vine cu zero emisiuni noi. macar daca emisiunile lor ar duce-o atat de bine. Dan Negru e Catalin Maruta al Protv-ului. Daca se intampla sa faca audienta, asta nu inseamna ca el atrage publicul. Iar in conditiile astea, Antena are doua emisiuni cu el?

Trimite un comentariu

sus