Skip to main content

Laura Georgescu, președintele CNA, le cere colegilor pe care i-a dat în judecată daune de 12.000 de lei

 
Laura Georgescu, președintele CNA, le cere colegilor pe care i-a dat în judecată daune de 12.000 de lei
laura georgescu

Șefa CNA, Laura Georgescu, cere daune morale de 12.ooo de lei colegilor pe care i-a dat în judecată, potrivit blogului Narcisei Iorga, fost membru CNA. 

Publicitate

Laura Georgescu a cerut luna trecută în instanță, la Curtea de Apel, anularea Regulamentului de Organizare și Funcționare (ROF), după cum paginademedia.ro a scris AICI. Tot atunci ea a chemat în instanță șase dintre colegii care au votat pentru noul ROF: Monica Gubernat, Florin Gabrea, Valentin Jucan, Viorel Vasile Buda, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea.

Potrivit documentelor, postate în facsimil de Narcisa Iorga, șefa CNA s-a plâns că nu și-a putut exercita funcția din cauza noului ROF, care îi limitează atribuțiile.

„Prin punerea în aplicare a acestui ROF (Regulament de Organizare și Funcționare - n.red) din luna septembrie 2014 și până în prezent, nu mi-am mai putut exercita funcția pentru care am fost investită de către Parlamentul României, 90 la sută din personalul aparatului tehnic și de specialitate al CNA nemaifiindu-mi în directa subordonare ierarhică, fapt care a condus la insubordonare și la imposibilitatea exercitării de către mine a actului de conducere, ceea ce s-a repercutat negativ asupra stării mele psihice și asupra situației mele sociale inclusiv în plan familial și profesional prin atingerile aduse onoarei și demnității mele.

De aceea, consider că aplicarea acestui ROF a avut ca rezultat un haos total instituțional și un blocaj fără ieșire și că prin aplicarea acestuia mi s-au cauzat grave prejudicii aduse onoarei, cinstei, demnității, prestigiului și reputației mele, prejudiciile produse prin insulte, calomnii, defăimări, aprecieri nefavorabile, inclusiv cele privind reputația și probitatea mea profesională”, se arată în document.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu