Skip to main content

McCann și Bogdan Enoiu, asociere pentru evenimente cu Adrian Thiess. Cel care l-a împușcat pe Bin Laden și șeful operațiunilor vin la București la prima conferință

 

Bogdan Enoiu

Publicitate

McCann Erickson, agenția condusă de Bogdan Enoiu și Thiess Holding (Adrian Thiess) s-au asociat pentru organizarea de conferințe. Primul eveniment – American Heroes – îi aduce la București, la sfârșitul lunii mai, pe militarii americani care au avut roluri cheie în cazul Osama bin Laden: coordonatorul operațiunilor și militarul care a declarat că a fost cel care l-a împușcat pe terorist.

Detalii despre asociere și despre eveniment, în continuare:

McCann Thiess Conferences vor fi „o serie de conferințe pe teme de leadership, educație, sport și inovație, prin intermediul cărora publicul român va putea să afle cum este văzută lumea din perspectiva unor eroi mondiali”.

„Este o asociere de concept, dar și financiară. Contribuim împreună la organizarea evenimentelor și, la fel, vom împărți și beneficiile”, a spus Bogdan Enoiu pentru Paginademedia.ro. “Sperăm să avem trei-patru evenimente în acest an”, a continuat el.

Militarii din misiunea de găsire a lui Bin Laden, la primul eveniment

American Heroes, A Leadership Lesson este primul eveniment al asocierii McCann/Adrian Thiess. Va avea loc pe 28 mai, la Willbrook Hall.

Cine vine:

  • Robert O’Neill - Team Leader, Naval Special Warfare Development Group - cunoscut datorită afirmațiilor făcute în noiembrie 2014 conform cărora el este cel care l-a împușcat pe Osama bin Laden în timpul raidului de la Abbottabad din 2 mai, 2011, dar și datorită celor peste 400 de misiuni în cadrul cărora a deținut poziții de lider.
  • Scott Moore - US Navy SEAL Rear Admiral (ret.), Deputy Commander, Naval Special Warfare Command - care a coordonat echipele din timpul evenimentelor militare precum Desert Storm, Just Cause (Panama), ori a intervențiilor din Bosnia, Mogadishu, Haiti sau 9/11. Este fost comandant al Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), iar pe parcursul carierei a ocupat și pozițiile de Director of Counter-Terrorism la National Security Council, respectiv Deputy Director for Special Operations la Pentagon.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu