Skip to main content

Mihaela Călinoiu pleacă de la Libertatea. Va fi directorul organizației la care unul dintre fondatori este Melania Medeleanu

 
Mihaela Călinoiu pleacă de la Libertatea. Va fi directorul organizației la care unul dintre fondatori este Melania Medeleanu
Mihaela Calinoiu

Mihaela Călinoiu, Editor Secțiuni Libertatea, pleacă de la ziarul editat de Ringier începând de la 1 aprilie. Ea a ocupat această poziție începând din luna septembrie.

Publicitate

Unde pleacă? Va fi director executiv al fundației MagiCAMP, care organizează tabere pentru copiii bolnavi de cancer și cu care a mai lucrat în ultimul an, ca voluntar. Unul din fondatorii și membrii activi ai MagiCAMP este și realizatoarea TV Melania Medeleanu.

Contactată de Paginademedia.ro, Mihaela Călinoiu a confirmat mutarea:

"Eram voluntar al MagiCAMP de aproape un an și am văzut cum crește proiectul până în punctul în care mi-am dorit să fiu parte din el full-time", a declarat ea.

De ce a plecat de la ziar?

"Este o mișcare naturală pe care am făcut-o în cariera mea. Am lucrat foarte bine cu conducerea editorială de la Libertatea. Nu a fost vorba de niciun conflict, nici cu managamentul ziarului, nici cu conducerea editorială", a declarat Mihaela Călinoiu pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu