Skip to main content

Mihai Găinuşă a filmat o emisiune pilot pentru Digi 24

 
cusurgiii
cusurgiii

cusurgiii

Publicitate

Mihai Găinuşă şi echipa lui au filmat zilele trecute o emisiune în platourile postului de televiziune Digi 24.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Mihai Găinuşă a filmat o emisiune pilot. Conform aceloraşi surse, emisiunea pilot nu are încă aprobarea finală pentru a intra pe post. Totodată, nu a fost semnat încă un contract cu postul de televiziune.

În prezent, Mihai Găinuşă nu mai este prezent pe televiziune. În toamna anului trecut, după cîteva ediţii ale emisiunii Cusurgiii la Prima TV, Găinuşă şi echipa lui au oprit filmarea emisiunii, din cauza datoriilor neachitate de Prima TV. Ulterior, Găinuşă a cerut insolvenţa postului de televiziune deţinut de Cristian Burci şi a obţinut un acord de eşalonare a datoriei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ovidiu Ovidiu
    abdu rehab, daca as fi Huidu mi-ar fi tare jena ca ma apara unul
    ca tine...noapte buna!
  • Molarul Omah Molarul Omah
    Dom'le, e bine! Digi24 a fost si este un post serios. Chiar si dupa aceasta "achizitie", Digi24 va fi un post serios, pentru ca Gainusa nu are pic de umor.
  • mary mary
    Poate am fost colegi si nu stiu eu... Calinescu a fost seful nostru atunci, si nu putea lasa acest comment, pt ca el stie ca Misu Marinescu, intradevar, isi mai dadea cu parerea, iar Dragos se baga numai cand era vorba de parodii muzicale. Gainusa, cum am mai spus, era "secretara", deci intro-ul showului era facut 90% de Julica si supervizat de Florica. Pup, colega
  • mary mary
    abdu rehab, inteleg ca ai un nume strain, dar, te rog, citeste mai atent ce am scris legat de Chestiunea Zilei si Gaunusa si poate intelegi ce am zis, pt ca nu e nimic cu talc, e scris cat se poate de clar: diferenta dintre vanzatorul de ziare si ziarist a fost exemplul cel mai bun pt a descrie statutul lui Gainusa. Si, ca o completare, am acelasi job si acum ca atunci, doar ca in alta televiziune. Nu ai inteles ca acel comentariu al meu nu a fost lauda la adresa lui Gainusa. Citeste mai atent comentariile, ca nu au nimic ascuns si nici majuscule unde nu e nevoie.
  • dubai dubai
    Abdu prohab
  • abdu rehab abdu rehab
    mary, si in ce post ai lucrat la Echipa lor oare??? si daca gainusa scria doar Textul de pe Prompter pentru Calinescu sa nu se Balbaie in Direct, ce importanta are oare chestia asta pentru Emisiune????? adica cel ce scrie pe Prompter este cumva o Persoana importanta si merita sa aiba laude cumva??? pai atunci in cazul asta, atunci si ala care ia scris lui Diaconescu Textul de pe Prompter la 0TV merita laude si poate si un Premiu pentru Literatura daca mergem pe Logica asta.

    un Ziarist este o Persoana care SCRIE Articolele din Ziar, Vanzatorul de Ziare este cel ce vinde Ziarele, in Timp ce Ziaristul scrie Ziarul ca Vanzatorul sa il vanda. si adica unu care vinde Ziare este Automat un Ziarist???? pai atunci, si eu, daca ma apuc sa Vand PEPENI in Piata, atunci si eu as putea sa fiu Calificat sa fiu un Fermier si sa imi fac o Ferma.
  • abdu rehab abdu rehab
    huidu = crima, desigur ca gainusa nu a murit de foame din cauza lui Huidu, cel putin, nu inca, dar sa fi sigur ca gainusa va muri de foame pentru ca nu va mai gasi un Job la Televizor dupa ce pleaca de la Digi 24, dar eu doar am zis ca NIMENI nu isi va aminti de gainusa DUPA ce moare, adica la partea de care am zis eu, intitulata "astazi a murit gainusa".

    si daca gainusa al tau chiar a demonstrat ca stie ce sa faca la Radio si TV, cum se face ca la TV, gainusa a distrus Cronica dupa ce Huidu a plecat, si daca la Radio mai are doar o Emisiunea sau doua???

    si eu sunt cumva un "ratat"????? si sunt un ratat doar pentru ca am postat niste Comentarii amarate pe niste Pagini oarecare, atunci tu ce esti daca si tu ai postat un Comentariu acum????

    Huidu nu a Omorat pe cineva, asta este doar MINCIUNA gogonata care a fost facut ca sa il atace si sa il urasca pe Huidu. nu e vina lui Huidu ca prostii aia au venit pe Drumul gresit, si ca nu au realizat ca merg pe un drum cu o Masina mai mare decat a lor, si in cazul asta, un Accident sa fie cu siguranta. si cu totii am auzit de Stirea asta doar pentru ca Huidu a avut cumva de a face cu Accidentul, chiar daca sau Intamplat ZECI sau chiar SUTE de alte Accidente cu multi Morti, de care nu sa spus ceva pentru in acele Accidente nu a fost o Persoana faimoasa pe acolo, si daca nu ar fi fost Huidu acolo, si daca in timpul Accidentului ar fi fost altcineva sa cauzeze mortii aia, atunci nu sar fi spus nici macar un cuvant despre acel Accident, si viata ar fi continuat ca pana acum (ca poate si in Timp ce vorbim, se mai intampla niste Accidenta cu niste morti pe aici si acolo).

    si NU, am spus, NU, in nici un caz, NU am Omorat pe cineva candva, fie ca cu Masina sau nu, pentru ca eu nici macar nu am o Masina, dar tu oare ai una cumva??? doar asa ca sa stiu.

    si mie imi place de Huidu doar pentru ca a facut o Emisiune buna la Televizor, si in nici un caz nu as ajunge sa il "Gadil" undeva, pentru ca eu nu sunt un Pervers sau un Homosexual cu Fantezii BOLNAVE cum esti TU.
  • Gramaticu Gramaticu
    Draga "Mareana",

    Cred ca nici sa copiezi corect nu ai putut in scoala. Altfel, ai fi stiut macar conjugarile corecte.
    Sunt sigur ca ai vrut sa scrii "sa copieze"...
    Revenind la subiect, Misu e produsul, emisiunea creatia lui, iar Digi asta cumpara. Nu a cumparat vedete pentru a le introduce in formate inchiriate.
    Asadar, draga "Mareana", mai degraba uita-te ce s-a ales de locurile de unde a plecat el, ca sa intelegi ce vreau sa spun. La unul a revenit tocmai pentru ca s-a schimbat managementul.
  • Digi Digi
    Ce anume pierde?
  • Calinescu Calinescu
    Intro era scris de Misu Marinescu, Julica, Dragos Mostenescu si Gainusa. Te asigur ca habar n-ai.
  • mary mary
    "Chestiunea zilei"nu avea scenaristi. Am lucrat in echipa lor. Florin Calinescu avea un intro, cu care deschidea emisiunea. Acest intro era facut de Julica si Calinescu. Gainusa era "secretara", adica el il dactilografia in calculator, pentru a putea fi incarcat in prompter. Daca vanzatorul de ziare e ziarist, atunci putem spune ca si Gainusa era scenarist. Si va asigur ca lucrurile s-au intamplat cum vi le-am relatat.
  • abdu rehab abdu rehab
    pArA, aici sunt de acord cu tine, Cronica a fost buna doar atata Timp cat Huidu a fost in Emisiune (ca el a si creat Cronica, care se numea Original CRONICA CARCOTASULUI cu Huidu fiind singurul Prezentator inainte sa vina gainusa), si cand gainusa a FURAT Emisiunea lui Huidu, Cronica sa dus pa Apa Sambetei. si cum a distrus Cronica, asa va distruge si "Cusurgii" sai, si cum gainusa va DISTRUGE TOT DIVERTISMENTUL RAMAS.

    si doar HUIDU este Numele care va ramane in Istorie, gainusa nu a facut niciodata asa zisa "Istorie", pentru ca gainusa mereu a stat in umbra lui Huidu. dar Huidu este dispretuit de Oameni mai nou din cauza acelui amarat Accident de masina, in care Huidu este acuzat pe nedrept ca ar fi "Omorat" niste Oameni, chiar daca Istoria il va Ierta si il va face un Inger printre toti Diavolii din Lumea asta.

    si sa stii ca gainusa nu a facut nimic memorabil in toata viata sa, deci, sa nu te astepti sa isi mai aminteasca cineva de el, sau sa gasesti intro Pagina de Ziar un mic Articol despre "astazi a murit gainusa"
  • Mihai Găinuşă a filmat o emisiune pilot pentru Digi 24 (Monden)
    […] informaţiilor Paginademedia.ro, Mihai Găinuşă a filmat o emisiune pilot. Conform aceloraşi surse, emisiunea pilot nu are […]
  • abdu rehab abdu rehab
    Mihail Stefano, "Chestiunea Zilei"??? adica Show-ul cu FLOOOOOOORIIIIIIN CALINEEEEEEEEESCU????? da am cam auzit de el, si nu stiam a gainusa asta ar fi fost unul dintre Scenaristi. si de ce oare conteaza asta oare??? pe atunci gainusa eraa un nimeni in drum si la Televizor se vedea Numele sau printre alte nume mici si neimportante care apareeau la Sfarsitul fiecarei Emisiuni din "Chestiunea Zilei". doar atunci cand la intalnit pe Serban Huidu, gainusa asta a ajuns sa aiba o Cariera ADEVARATA in Televiziune, adica la momentul cand Huidu avea Emisiunea sa, CRONICA CARCOTASULUI, a devenit Cronica Carcotasilor, si astfel a ajuns gainusa sa apara la Televizor, si doar multumita lui Huidu, si Huidu si gainusa fiind un fel de Batman si Robin ai Divertismentului Romanesc. si pana la urma, gainusa ia "multumit" lui Huidu, avand ocazia sa fure Emisiunea sa (profitand de Accidentul lui Huidu), si sa devina Emisiunea lui, si aducandul pe Dezbracatu ca inlocuitorul lui Huidu. si de atunci, Cronica a ajuns in jos pana ce gainusa a Distrus-o si a inlocuita ca asa zisii "Cusurgii", care nu au durat mult pana sa plece de la Prima si sa vina acum la Digi. gainusa a avut o Cariera doar pentru ca ia dat Huidu o parte din Cariera sa (si pana la urma, a furat si Cariera lui Huidu), si acum, gainusa cerseste pe la toate Televiziunile ca sa mai faca un Ban ca Fomistul ce este el cu Adevarat. toata Lumea ii apara spatele lui gainusa, doar pentru ca Huidu este urat de toata lumea doar pentru ca a avut un simplu Accident de Masina, in care mai este dai dat vina ca a omorat acei Oameni.

    nu imi vine sa cred ca inca mai exista cineva care sa il placa pe acest nimic numit gainusa....
  • huidu = crima huidu = crima
    Pana una alta Gainusa nu a murit din cauza lui Huidu de foame, in schimb 3 persoane au murit din cauza Criminalului. In alta ordine de idei Gainusa e totusi cunoscut, a demonstrat ca stie sa faca radio si emisiuni tv (bune, rele, audienta decide), in schimb Ratatul esti tu. Tu ce ai facut pana acum in afara de comentariile de aici ??
    Probabil ai accidentat si tu mortal cel putin o persoana din moment ce il ridici pe hUidu atat in slavi. Cred ca daca te-ai intalni cu el l-ai gadila....nu vreau sa zic unde, cred ca ai mai multe locuri preferate cand te gandesti la idolul tau

Trimite un comentariu

sus