Skip to main content

NOAPTEA AGENȚIILOR. 32 de agenții de publicitate, media și PR petrec de 2 aprilie

 
NOAPTEA AGENȚIILOR. 32 de agenții de publicitate, media și PR petrec de 2 aprilie
Talentivity

32 de agenții de publicitate, PR și media din 6 orașe vor avea program prelungit pe 2 aprilie, cu ocazia proiectului Nopții Agențiilor, semnat The Institute. Toate companiile participante vor organiza câte un eveniment cu tema Work & Play. Premiera acestui an este că pe lângă firmele din București, vor participa și agenții din Brașov, Cluj, Oradea, Timișoara. Anul acesta este și un „special guest”, o agenție din Chișinău, Casa Imago.

Publicitate

Agențiile din București care își vor deschide porțile pentru pasionații de publicitate:

 • 2Parale,
 • 4 ACE-pr&publicity,
 • CENTRADE,
 • Conversion,
 • DDB Romania,
 • ERKA Synergy Communication,
 • Infinit Solutions Agency,
 • MEC Romania,
 • Nuevo,
 • Pastel,
 • Propaganda,
 • Presage Strategic Communications,
 • Roddia,
 • SCG – Smart Corporation Group,
 • Talentivity
 • Energiea.

Programul Noaptea Agențiilor, București, 2 aprilie 2015:

2Parale - Hipsters vs Geeks Party

Îți punem câteva întrebări pentru a afla dacă ești în tabăra Hipsters sau în tabăra Geeks și ești recompensat cu o băutură specifică stilului tău. Toți participanții vor primi o reclamă specială pe Google cu numele lor, făcută de specialiștii noștri în Pay Per Click, iar primii 40 de participanți vor primi o pereche șmecheră de ochelari. La acestea se adaugă și premii: pentru hipsteri, un aparat foto cu film Lomography Diana F + blitz, pentru geeks, o minidronă Cheerson Orange.
Locul de întâlnire: 2Parale, strada Vulturilor 98, Grawe Business Center, etaj 6.

4 ACE-pr&publicity - Doodle Party

Let’s doodle! Party cu creioane colorate, carioci, markere și multe idei.
Locul de întâlnire: 4 ACE-pr&publicity, Strada Horațiu nr. 8-10

CENTRADE - Centrade face diferența la Noaptea Agențiilor.

Petrecere cu shot-drinking-sessions, ciocolată și muzică, un selfie-corner.
Locul de întâlnire: CENTRADE, calea Șerban Vodă, 133, sector 4.

Conversion - ANSAMBLUL COSMIC ASTROTOVĂRĂȘIA

Sound machine, color pattern, mindfood, nano-drinks & drama.
Locul de întâlnire: Baza Stelară Conversion, Șoseaua București – Nord, nr. 15 – 23, Swan Office & Technology Park, Clădirea A – intrarea Windsor Eton, etaj 2.

DDB România - Play with work

La DDB, we are guided by playbooks, not rulebooks.
Așa încât, vă invităm la noi pe terasă, să ne jucăm cu ceva tare serios: munca noastră. O Recreație mare care sperăm să țină până dimineața.
Locul de întâlnire: strada Praga nr. 3. După orele de muncă.

ERKA Synergy Communication - J’aime la publicité

Proiecție de reclame franțuzești , French cuisine, cu o delicioasă demonstrație à la Fête de la Crêpe și gourmet tradiționale, degustare de vin, tur în lumea parfumurilor franțuzești, totul într-o atmosferă completată prin consacrata muzică a lui Johnny Hallyday, dar și prin vibe-ul magic Noir Désir.
Locul de întâlnire: Șoseaua Nordului, Nr 94F, Sector 1.

Infinit Solutions Agency - Blurry Birthday Bash

O să ne întrecem, o să te convingem să participi la concursuri absurde de băut și o să-ți explicăm fără echivoc ce înseamnă work & play în viziunea noastră. În final, o să te convingem să te întreci pe tine însuți.
Ne vedem acolo!
Locul de întâlnire: Infinit Tower, Strada Tăbliței nr. 4, sector 1

MEC România - Discoteca Old School

Se lasă cu discoteca Old School. E momentul ăla în care îți cauți casetele – vă mai amintiți de ele, nu? – și le aduci la MEC România pe 2 aprilie, de la ora 20. Vă așteptăm cu disco ball, super size glasses și ultra party. Pentru perfectioniști, vom avea și un casetofon, fix ca în zilele bune.
Pune-ți cămașa înflorată, pantalonii evazați, scoate la interval patinele cu rotile și hai să (re)facem istorie.
Locul de întâlnire: MEC România, Bvd. Aviatorilor nr. 47, etaj 3.

Nuevo - Linia de Adsamblare@nuevo

La Noaptea Agențiilor ne întâmpinăm musafirii cu o atmosferă ruptă din combinatele siderurgice ale Epocii de Aur, în care intrarea în schimburi era anunțată loud & proud de sirenă. Îmbinăm într-o proporție echilibrată munca și distracția, în fiecare dintre zonele tematice gândite special pentru eveniment: secția de producție, zonele de asamblare și finisare, dar și cantină. Colectivul întreprinderii este mai mult decât bucuros să își îndrume oaspeții pe calea progresului, până la primele ore ale dimineții.
Locul de întâlnire: Vitan Business Center, Calea Vitan 23 C.

Pastel - Work @pastel Playlist

Atelierele noastre, cu nume de hit-uri, îți vor oferi experiențe marca pastel: la “Graffiti Heart” vei fi liber să desenezi orice, nu punem note; dacă ești campion la puzzle, vrem să aflăm la „Stuck on the puzzle”; „Wig Wam Bam” te vor amuza cu perucile lor. Pe acordurile melodiei „Caricature” de la Jesus Jones, artiștii noștri te vor creiona și asemeni lui Pink Floyd, vei vedea cum e cu “Swimming in a fish bowl”. Și nu ne oprim aici cu atelierele, dar pentru a afla totul trebuie să dai play la Work Playlist-ul pastel.
Experiențele noastre țin doar o noapte, dar le vei fredona întregul an!
Locul de întâlnire: Pastel, Strada Constantin Marinescu 33B, zona Drumul Sării.

Propaganda - #CrazyCreativesParty

#ceamaitarepetreceresimaiesigratis
#nosativinasacrezicenebuni suntemaicilapropaganda
#petrecereacrazycreativesaduceonlineulinofflinesidupaaiainapoiinonline
#aicipotisatifacipozacucrazycreativiioriginali #sisalebeiberea #muzicacufataaiacarepunesincontrol
#osafiesiivanbalutaaiciprobabil #veniticufemeisibarbatidacavreticaeloc #wizard
#invatatidelaceimaibuni #dacaatisticatneamcertatpedescriereaasta #joi2aprilie20hstradalatina6
#lapropaganda
Locul de întâlnire: Propaganda, Strada Latină nr. 6.

Presage Strategic Communications - Work-play balance Party @presage

Wine and food pairing. Cine nu are vin în beci și clătite în sufragerie, să vină la noi! Știm de la sursă că vinul Liliac înnobilează oaspeții. De mâncat, mâncăm ce gătim, căci oaspeții vor contribui și la cele mai bune crepes de la Creperie d’Amour, folosind rețete ale retoricii discursului persuasiv. Altfel spus, Nu lăsa pe mâine ce poți lucra, bea sau mânca azi!
Whiskey tasting. Exersăm intens cu Ambasadoarea Jameson la București pentru a învăța exact care sunt diferențele între American, Scotch și Irish whiskey.
Huge hot Alsatian shepherd. Leul de curte păzitor joacă whist cu invitații. Cine pierde îi cumpără biscuiți pentru tot anul.
Opinia ta contează! Noi ne-am hotărât deja, dar oricine ne vizitează poate să își spună părerea despre re-Brandingul agenției.
Surpriza serii: niște mad fire jugglers de la Lazy Shadows cu care dăm foc diletantismului propagandistic.
Locul de întâlnire: Presage Strategic Communications, Strada Austrului nr. 20.

Roddia - Chef, Party, Ceai dansant, Paranghelie cu finali. Consumatori finali.

Vor fi patru party-uri. Și, mai exact, vor fi un party, un chef, o paranghelie și un ceai dansant, găzduite, fix în această ordine, de Horațiu Hipsterul, Misu Hackerul, Roxxy Pitipoanca și Tanti Rodica, pensionara ipohondră.
Locul de întâlnire: Roddia, Strada Puțul lui Crăciun nr. 10, sector 1.

SCG-Smart Corporation Group - Work, it's just serious play!

Ne deschidem ușile tuturor iubitorilor de advertising în noaptea de 2 aprilie! Vrem să arătăm că advertisingul este o joacă, însă o joacă serioasă! Pregătim pentru tine o seară cu muzică, băuturi, gustări în care tu să îți pui la încercare talentul creativ răspunzând la provocări din industria advertisingului.
Locul de intalire: SCG-Smart Corporation Group, Strada Semicercului nr. 4.

Talentivity - Talent & Creativity = Talentivity

Talentivity invită pe toată lumea la o întâlnire relaxată și veselă cu jucăriile care dau sens și frumusețe vieții de la biroul de pe strada Londra nr. 37. #talentivitycelebrities, mai précis Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ela Crăciun, Alina Chivulescu și trupa VUNK.

#talentivityspecialists, mai precis Anca Alungulesei, fondator RawCoco și specialist în dulciuri raw-vegane, Dr. Ovidiu Peneș, specialist în age management și fondatorul primei clinici de întinerire medicală din România, Clinica de Age Management, Diana Știrbu, instructor de aerobic și kangoo jumps, Adi Perjovschi, hair-stylist de succes și fondatorul Jovsky Studio își vor demonstra în sesiuni creative calitățile profesionale care îi diferențiază pe piața specialiștilor din România.

#talentivityteam, mai précis Maria Apostol, Maria Costas, Roxana Crișan, Ivona Nenu, Karina Moldovan și Livia Martin vor primi fiecare invitat ca pe o un adevărat star căruia, în urma unei tombole, îi vor face un status de talent și o traiectorie de carieră și comunicare care l-ar putea transforma în celebritate națională sau de ce nu, internațională.
Locul de intalnire: Talentivity, Strada Londra nr. 37.

Energiea - Afterparty Noaptea Agentiilor @ ENERGIEA

După Noaptea Agențiilor, te așteptăm să petrecem în Energiea, începand cu ora 22:30.
Muzica pică în responsabilitatea lui Frȋncu -www.soundcloud.com/danfrin și a lui Alt Om -www.mixcloud.com/altomro, iar antrenul creativ este provocat de Grolsch.
Stabilimentul de informare și experiment urban, Energiea, este și anul acesta unul dintre obiective pe traseul agențiilor participante din București și, totodată, locul de afterparty al ediției 2015.
Locul de întâlnire: Energiea, Strada Brezoianu nr.4.

Oradea

Sapient Creative goes Back to the 90′s. Locul de întâlnire strada Vasile Alecsandri, nr. 1, apartament 14.

Cluj

Vitrina - Work & Play

La Vitrina Advertising e mereu Work & Play, ca nici nu ne mai dam seama cand trecem dintr-una intr-alta. Acum ca Noaptea Agentiilor ajunge si la Cluj-Napoca, ne deschidem portile si la propriu si la figurat si va asteptam cu idei crete, voie buna cat cuprinde si cate o activitate faina pentru fiecare. V-am facut curiosi? Haideti la Work & Play @ Vitrina!

AMM Design - Seara serviciului de urgente

UPU AMM – Serviciul de urgente in design sau cum lucram si ne amuzam intr-o agentie cu IEQ exacerbat

Evenimentul se va desfasura la sediul agentiei din Eugen Ionesco 28, Cluj-Napoca, in 2 aprilie, incepand cu ora 20 si va presupune primirea si executarea in regim de urgenta a lucrarilor de design cu deadline “ieri, 1 aprilie”.

Timișoara

Electronic Resistance & Kape Illustration – ScubaMotion

Vino pe 2 aprilie @ 20:00 la Timisoara in Pta Unirii nr. 5, ap. 13 sa ne imersam in universul fascinant al stop motionului si animatiei!

Brașov

3S Studio – The Fun in IT

Va invitam in Noaptea Agentiilor, sa descoperiti alaturi de echipa 3S Studio lumea tehnologiilor curente. Vom vorbi despre aplicatii mobile si procesul de creatie al acestora de la stadiul de idee si pana la implementare. Ne vom juca pe xbox , pe calculatoare si board games impreuna, vom asculta si canta muzica si bineinteles vom socializa, in tentativa noastra de a va demonstra ca lumea IT-stilor nu este atat de plictisitoare pe cat pare.

FIRESTARTER – Why Brands Are Playful

In Noaptea Agentiilor, ne vedem la Firestarter pentru a explora si analiza branduri. Cele create de noi. Discutam despre marcile in care credem, observam procesul din spatele lor, identitatile finale ale acestora, dar si cele de sertar. Apoi, cei cu o abordare hands on isi vor putea testa abilitatile de crafting sau invata despre typography in atelierul agentiei. Toate acestea vor incerca sa potenteze creativul din fiecare, dar si sa demitizeze false perceptii despre disciplina brandingului.

The Pharmacy prescrie tratamentul farmacistului vesel

In Noaptea Agentiilor, alatura-te farmacistilor de la The Pharmacy si arata-ti maiestria la board games, socializare si vizionare de reclame!

High Contrast - Sleeping is overrated

Ce pregatim pentru Noaptea Agentiilor? Honesty is the best policy, drept urmare ne vom distra in trei limbi si cinci limbaje, vom comunica telepatic, prin semne, mima, mazgaleli, muzica psihedelica si miscari de dans dubioase. Pentru aceasta mega petrecere avem loc intre 16 pereti, dar si sub cerul liber, iar vecinii s-au obisnuit deja cu noi.

Locul de întâlnire: 2 aprilie, Horia 6, Brasov, Romania.

Afișele agențiilor de publicitate pentru Noaptea Agențiilor

 • 2Parale
 • 4ACE
 • Centrade
 • Conversion
 • DDB
 • Energiea
 • Erka
 • INfinit
 • MEC Romania
 • Nuevo
 • Pastel
 • Presage
 • Propaganda
 • Roddia
 • SCG
 • Talentivity

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu