Skip to main content

(P) Platforma KidSpots a lansat o aplicaţie pentru IOS. Catalogul locaţiilor pentru copii, pe tabletele iPad şi telefoanele iPhone

 

De luna aceasta, parintii, bunicii si profesorii pot accesa platforma KidSpots si prin intermediul aplicatiei dedicate destinate dispozitivelor iOS.

Publicitate

Platforma KidSpots reprezinta solutia pe care acestia o cauta de mult timp, aducand intr-un singur loc informatii utile, stiri, agenda culturala, si in primul rand, catalogul complet al locatiilor, activitatilor si evenimentelor pentru copii din 6 mari orase ale tarii (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara).

Posesorii de dispozitive mobile de tip Android mai au de asteptat numai trei saptamani pentru aplicatia dedicata acestora, insa pot continua sa utilizeze platforma in versiunea website.

Aplicatia iOS reprezinta o versiune simplificata a platformei, mai usor si rapid de utilizat de pe dispozitivele mobile, avand in prim plan facilitatea de localizare si identificare a activitatilor sau serviciilor de interes in legatura cu copiii. Asemeni versiunii website, localizarea se poate efectua pe orase, sectoare sau chiar pe zona de proximitate. Categoriile de locatii sunt diverse, de la scoli si gradinite pana la muzee si distractie, de la cursuri si ateliere pana la servicii medicale si psihologice.

Catalogul KidSpots este permanent actualizat, dar sugestiile din partea utilizatorilor sau afacerilor ce se adreseaza copiilor sunt oricand binevenite la info@ kidspots.ro. Locatiile isi pot face cunoscute in detaliu serviciile prin conturi premium ce includ campanii ultra-targetate si tarife adecvate oricarui buget.

Facilitatile de socializare pentru utilizatori (conectare cu Facebook, comentarii, voturi) sunt disponibile si in aplicatiile dedicate, cei mai activi dintre acestia fiind recompensati cu insigne. In aplicatie sunt mentinute si ofertele speciale ale locatiilor incluse in catalog.

Versiunea website ramane insa un punct de referinta pentru informatiile utile si stirile de ultima ora. Tot aici se regasesc materiale ajutatoare pentru prescolari si scolari (proverbe, planse de colorat, lectii de engleza) si sunt abordate cele mai fierbinti subiecte de interes pentru parinti (antrenamentul la olita, autocontrolul la copil, crizele de furie ale copiilor, temele scolare, alocatiile europene, etc). Colaborarea KidSpots cu specialisti (psihologi, nutritionisti, medici pediatri) si centre de parenting confirma calitatea informatiilor si sfaturilor puse la dispozitia parintilor sau educatorilor interesati.

Aplicaţia poate fi descărcată de pe Itunes, de AICI.

Cum se vede aplicaţia KidSpots:

Kidspots 1

Kidspots 2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus