Skip to main content

PE SCURT. CNA a acordat o licență regională de cablu pentru Focus TV, post deținut de Vlad Pufu și Ion Cristoiu. Postul emitea în eter

 
PE SCURT. CNA a acordat o licență regională de cablu pentru Focus TV, post deținut de Vlad Pufu și Ion Cristoiu. Postul emitea în eter
CNA

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să acorde o licență de comunicații societății Media Grup Production, pentru postul Focus TV, care va emite prin cablu în județele Buzău, Vrancea și Brăila. Postul emitea și până acum, însă doar în eter.

Publicitate

Media Grup Production este deținută de Ion Cristoiu și Vlad Pufu (director general adjunct la B1 TV). Practic, pe licența de cablu obținută azi se va trasmite postul Focus TV din Buzău, care emite de mulți ani în eter.

Focus TV deținea licențe în eter în Vrancea și Buzău. Vlad Pufu a explicat pentru Paginademedia.ro că au fost făcute restructurări la stația din Vrancea și că postul emite acum din Buzău.

Vlad Pufu, pentru Paginademedia.ro:

"Este vorba de unirea resurselor a două licențe pe care le aveam de zece ani la Buzău și Vrancea. Practic, au fost făcute restructurări de costuri și personal la stația din Vrancea, unindu-se totul sub o singură emisie centrală, cea de la Buzău", a menționat Vlad Pufu pentru Paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Focus TV regional...măi să fie...Adică vor avea și ăștia pretenția să fie introduși pe rețelele de cablu ale altora în anumite județe care nu au nicio treabă cu Buzăul...ca să vedem ce...știri din cu și despre Buzău ”?

Trimite un comentariu