Skip to main content

PE SCURT. Robert Turcescu, din nou la B1 TV, dar ca invitat la emisiunea X-Press

 
PE SCURT. Robert Turcescu, din nou la B1 TV, dar ca invitat la emisiunea X-Press
Turcescu la B1

Robert Turcescu revine la B1 TV, dar ca invitat la emisiunea X-Press, realizată de jurnalistul Sabin Orcan. Emisiunea va fi difuzată sâmbătă, de la ora 20.00.

Publicitate

Aceasta este prima apariție a lui Turcescu la B1 TV, după ce în septembrie anul trecut a afirmat pe post că ar fi fost ofițer acoperit, la emisiunea Sorinei Matei (detalii, AICI).

La momentul respectiv, reprezentanții B1 TV au declarat că „au luat cunoştinţă, odată cu telespectatorii”, de mărturisirea lui Robert Turcescu privind activitatea sa ca ofiţer sub acoperire. „Dacă informaţiile prezentate se confirmă, Robert Turcescu se află în situaţia de a nu fi respectat prevederile Codului deontologic al jurnaliştilor, postură care este inacceptabilă din punctul nostru de vedere”, au mai spus aceștia, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Realitatea?Ma voi sunteti normali?Asta pe langa stirea cu securistul Turcescu,voi laudati Realitatea unde bagau bani la plasa Udrea si Van Ghelie ?Aia sunt jurnalisti?Disperatul ala chel de la Cluj si nevasta lui Valcov plus "nimeni in drum" care isi spune anal ist geopolitic?
  • Deci acum este acceptabil pentru B1! Ca invitat nu trebuie respectat codul deontologic. Am inteles. Ce nu vor sa priceapa unii este ca sunt prea multe 6!! televiziuni de stiri in tara asta !

Trimite un comentariu