Skip to main content

Presa britanică: Jeremy Clarkson va fi demis de la BBC. BBC îi va mulțumi pentru prestația la Top Gear, dar un asemenea comportament nu poate fi tolerat

 

Sursa foto: Hepta
Sursa foto: Hepta

Publicitate

Jeremy Clarkson, gazda Top Gear din 2002, va fi demis de la BBC, potrivit publicației britanice The Telegraph. Investigația internă a BBC arată că realizatorul l-a lovit într-adevăr un producător al show-ului.

Tony Hall, șeful BBC ar trebui să-și anunțe decizia chiar astăzi după prezentarea concluziilor investigației desfășurate de conducerea BBC în ultimele două săptămâni. Investigație care a dus la suspendarea lui Clarkson și a două ediți ale Top Gear.

Potrivit The Telegraph, conducerea BBC îi va mulțumi lui Clarkson pentru munca depusă în cadrul emisiunii, dar un asemenea comportament nu poate fi tolerat în cadrul postului de televiziune.

Concluziile anchetei ar arăta că Clarkson l-a abuzat verbal pe producătorul Oisin Tymon timp de 20 de minute, după care l-a lovit.

Ieșirea realizatorului a survenit după o zi de filmare și după ce i s-a spus că nu poate mânca friptură cu cartofi deoarece hotelul nu mai servea mâncare gătită.

BBC plănuiește să continue formatul Top Gear, iar postul public l-ar vrea ca prezentator pe Chris Evans, gazda matinalului de la BBC Radio 2.

Pe de altă parte, The Telegraph menționează că Clarkson ar putea să semneze cu rețeaua americană Netflix.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu