Skip to main content

PRESA DE AZI. Titlul zilei în EVZ: Rămâi tablou! Darius Vâlcov, afaceri cu Bercea Mondial și cu șoferul care-i cumpăra opere de artă.

 
PRESA DE AZI. Titlul zilei în EVZ: Rămâi tablou! Darius Vâlcov, afaceri cu Bercea Mondial și cu șoferul care-i cumpăra opere de artă.
ZiarulFinanciar-30-03-2015

DE PRIN ZIARE. Darius Vâlcov, pe prima pagină din Evenimentul zilei, România liberă a deschis ediția de astăzi cu Călin Popescu Tăriceanu, în timp ce Adevărul analizează „De ce este primăvara sezonul sinucigașilor”.

Paginademedia.ro prezintă cum arată primele pagini ale ziarelor de astăzi. Secțiune realizată cu sprijinul Media Image.

Publicitate

Titlul zilei vine de la Evenimentul zilei, care îl are pe prima pagină de politicianul Darius Vâlcov, fost ministru de Finanțe. RĂMÂI TABLOU! Darius Vâlcov, afaceri cu Bercea Mondial și cu șoferul care-i cumpăra opere de artă. „O sută de tablouri, cele mai multe dintre ele nefiind încă evaluate, au fost descoperite la patru prieteni ai fostului ministru Darius Vâlcov”, mai scrie EVZ.

Și Gazeta Sporturilor a avut un titlul inspirat după meciul de aseară dintre România și Insulele Feroe, din preliminariile Euro 2016: „1 în clasament, 0 pe teren”

Adevărul împarte prima pagină între două subiecte, „De ce este primăvara sezonul sinucigașilor” și „Noul Cod Silvic și uscăturile sale”.

România liberă deschide ediția de astăzi cu șeful Senatului. „Tăriceanu a preluat steagul USL de luptă împotriva statului de drept”.

GALERIE FOTO. Prima pagină a principalelor ziare

  • Adevarul-30-03-2015
  • EvenimentulZilei-30-03-2015
  • GazetaSporturilor-30-03-2015
  • JurnalulNational-30-03-2015
  • Libertatea-30-03-2015
  • RomaniaLibera-30-03-2015
  • ZiarulFinanciar-30-03-2015

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu