Skip to main content

Problemele penale ale unor foști angajați ai Studiourilor Media Pro, în raportul financiar al CME: „Am putea fi amendați”

 
Problemele penale ale unor foști angajați ai Studiourilor Media Pro, în raportul financiar al CME: „Am putea fi amendați”
studiourile mediapro_foto Adevarul

studiourile mediapro_foto AdevarulRaportul financiar al Central European Media Enterprises, compania-mamă a operațiunilor Pro TV din România, nu a ocolit problemele de ordin penal cu care se confruntă actuali și foști angajați ai Studiourilor MediaPro și ai Media Pro Entertainment, suspectați de evaziune fiscală. „Anumite companii din portofoliul nostru fac obiectul unor controale din partea autorităților fiscale din România”, se menționează în raport.

Publicitate

Raportul americanilor ia în calcul posibilele efecte ale controalelor fiscale și ale anchetelor care implică firme din portofoliul CME, a se vedea cazul MediaPro - Buftea. Raportul menționează clar că există riscul unor sancțiuni din partea autorităților chiar dacă în prezent firmele nu au fost puse sub urmărire penală (în prezent se află în rest preventiv mai mulți angajați din conducerea MediaPro).

„Deși nici Studiourile MediaPro și nici MediaPro Entertainment nu sunt subiectul investigațiilor și nici nu au fost formulate acuzații,  autoritățile din România ar putea să ia măsuri față de Studiourile MediaPro și nici MediaPro Entertainment. Aceste acțiuni ar putea include sancțiuni penale sau civile, penalități, prejudicii, blocarea unor conturi, suspendarea temporară a activității sau alte acțiuni.”, se arată în raportul CME.

În raport, acționarii Pro TV își arată îngrijorarea că anchetele autorităților sau simplul fapt de a colabora cu acestea ar putea distrage managementul de la activitățile obișnuite, ceea ce ar afecta buna desfășurare a business-ului din România.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • de cand a plecat Adi Sarbu de la ProTV, se duce de rapa ProTV-ul. oricum ProTV a fost mai bine cand se difuza Filme cu Schwarzengger, Stallone, Seagal, Van Damme, Willis, Weaver, si alti Actori de actiune faimosi. dar chiar si daca ProTV este in cadere, ProTV tot va avea in continuare Audienta mai mare decat Felix 1.

Trimite un comentariu